Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Aralık 2016

Milletvekili İlgezdi hangi saftasın?

CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, bir PKK cenazesinde, bir Polislerin Şehit edildiği yerde. İlgezdi, safını bir türlü belli edemiyor mu?

CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, PKK cenazesinde gözyaşı döktüğünün üzerinden bir yıl geçmişken, bu sefer PKK tarafın haince katledilen şehitlerimizin için yas tutulan Şehitler Tepesi’ne giderek karanfil bıraktı. Bir karar ver İlgezdi, ya PKK saflarında bulun ya da Türkiye Cumhuriyeti saflarında.

Milletvekili İlgezdi, PKK cenazesinde niye gittiğini açıklamış. Yok neymiş komşuluk görevi imiş, onun için gitmiş miş (!) Ne işin var PKK cenazesinde? Ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çatısı altında Türkiye Cumhuriyetinin milletvekili olduğuna dair yemin ettin. O yemin ettiğin meclisin bulunduğu ülke Türkiye’den nefret eden bir terörist cenazesinde nasıl ağlarsın? Şimdi de bir yıl sonra aynı zihniyetin ürünü PKK’nın yan kolu TAK teröristleri tarafından öldürülen Şehitlerimizin gıyabi huzuruna gittin ancak hiç gözyaşı falan görmedik İlgezdi..!! Bari yanına soğan alsaydın yalandan da olsa bir iki gözyaşı dökerdin, terörist cenazesinde ki gibi hüngür hüngür olmasa! 

selyus