Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Nisan 2024

Milletvekili Şahin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Mülakat’ mektubu

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Avukat İsa Mesih Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben özel bir ‘mülakat’ mektubu kaleme aldı.

Şahin, mektubunda mülakat sistemine yönelik kaygılarını ifade etti. Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik mektubunu, “Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan, Size bu mektubu gelecek umuduna tutunmak isteyen gençlerimiz adına yazıyorum.” ifadeleri ile sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Mektubunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önce dile getirdiği, gençlerin umutla beklediği “mülakatların kaldırılması” sözüne atıfta bulundu. Şahin, bu sözün gençler arasında büyük bir umutla karşılandığını ve bu yönde adımların atılmasının gençlerin geleceğe olan güvenini artıracağını belirtti.

Ayrıca, Türkiye’nin güçlü bir gelecek inşa etme vizyonuna dair önerilerde bulunan Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ülkenin karşı karşıya olduğu zorlukları aşmak için birlikte çalışma çağrısında bulundu. Mektup, genç öğretmen adayları arasında büyük ilgi uyandırırken Şahin’in paylaşımına destek mesajları geldi.

selyus