Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Nisan 2022

Muhalif gazeteci Nevşin Mengü, AK Parti’li gençleri savundu

Algı oluşturulmak istenen AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği sahurla ilgili muhalif kimliği ile tanınan Nevşin Mengü “Orada acayip bir şey yok. Ağrı’da gençlerin çok fazla sosyalleşme imkanı yok. Bence burada AK Parti Gençlik Kolları en azından şeffaf bir şekilde program yapmış, onu da paylaşmışlar işte.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği sahur görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması gündem oldu. Geniş katılımlı etkinliğe AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, MYK, MKYK üyeleri, AK Parti Ağrı İl Başkanı, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk da katıldı.

ALGI OPERASYONU YAPMAYA KALKIŞTILAR!

Muhalif kesim gençlerin sahur görüntüleri üzerinden sosyal medya üzerinden algı yapmaya kalkıştı. Bu duruma izin vermeyen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, şu ifadeleri kullandı:

“Dün gece 600-700 kişiyle sahur programı yaptık. Coşkulu bir sahur programıydı. Gençlerimiz eğlendi. Kendi müzikleriyle coştu. Gençler delikanlıdır. Gençler coşkuludur. Ama Kürt gençlerine sadece cezaevlerini ve dağları layık görenler bu coşkulu toplantıdan rahatsız olmaya başladılar. Sosyal medyada kahvaltının maliyeti üzerinden bize yüklenmeye çalışıyorlar. Kahvaltının maliyeti 21 bin lira. CHP’nin Antalya’da yapmış olduğu son kampın maliyeti 5 milyon”

“ORADA ACAYİP BİR ŞEY YOK”

Muhalefete yakınlığıyla bilinen Nevşin Mengü FOX TV’de yayınlanan “Orta Sayfa”da gençlerin sahur programıyla ilgili yapılmak istenen algı operasyonuna tepki gösterdi.

Nevşin Mengü şu ifadeleri kullandı:

“Orada acayip bir şey yok ya. Ciddi söylüyorum. Vay çalgılı çengili diye eleştirilmiş. Bir şey yok ki tef çalıyor gençler, türkü söylüyorlar. Bir de Ağrı’da gençlerin çok fazla sosyalleşme imkanı yok. Bence burada AK Parti Gençlik Kolları en azından şeffaf bir şekilde program yapmış, onu da paylaşmışlar işte.” Yeni Akit

selyus