Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Şubat 2024

Muharrem İnce, “CHP’de adalet yok, vicdan yok, liyakat yok, çürümüşlük tepeden tırnağa herkesi etkiliyor”

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, partisinin yerel seçim adaylarını açıkladığı konuşmasında CHP’ye de sert sözlerle yüklendi. CHP’de adalet, vicdan ve liyakat kalmadığını belirten İnce, CHP listelerinden Milletvekili seçilip partiye sırtını dönenlere de tepki gösterdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçimlerde yarışacak 79 belediye başkan adayını duyurdu. Açıklamasında CHP’nin yerel seçim adaylarına da, parti yönetiminde eleştirilerde bulundu.

“ARPALIK ÇÜNKÜ HER YER”

İnce, “CHP’ye bakın, partisinin genel sekreterine Esenyurt’u veremiyor, öbür genel sekreterine Beykoz’u veremiyor ama 30 yaşındaki avukatına Çankaya’yı veriyor. Arpalık çünkü her yer. Adalet yok, vicdan yok, liyakat yok, çürümüşlük tepeden tırnağa herkesi etkiliyor.” diye konuştu.

CHPLİ VEKİLLERE YÜKLENDİ

Geçen yıl yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimini hatırlatan İnce seçmene “Sizi kandırıyorlar” dediğini hatırlatarak CHP listerinden milletvekili olan isimlere yüklendi.

BÖYLE 39 KİŞİ VAR. YAZIK, GÜNAH

İnce açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Selim Temurci CHP listesinden İstanbul milletvekili seçildi. Kendi partisi diyor ki ‘Gel İstanbul’dan aday ol’, ‘Olmam, ben AK Parti’nin adayını destekleyeceğim’ diyor. Oy verenlerin vicdanına, beynine bırakıyorum bunu. Birol Aydın, CHP listesinden İstanbul milletvekili seçildi. ‘İstanbul’un 5 yılı boşa gitti, ben adayım’ diyor. Böyle 39 kişi var. Yazık, günah.” Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr

selyus