Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Nisan 2015

Hasan Can’ın ilim irfan hassasiyeti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, manevi bir hassasiyetle destek ve takdirlerini esirgemediği İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Üyesi, İrfan Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve İdari Koordinatörü’nü makamında ağırladı.

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Üyesi, İrfan Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve İdari Koordinatörü, her zaman yanlarında olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ağan, İrfan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kenan Güneş ve İdari Koordinatörü Selçuk Sayın ile makamında bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette konuklar, Başkan Hasan Can ile bir süre sohbet ederek, eğitime sağladığı katkıları sebebiyle teşekkür etti.

Samimi bir havada geçen sohbetin ardından Başkan Hasan Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi İsmail Ağan, İrfan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kenan Güneş ve İdari Koordinatörü Selçuk Sayın’a teşekkürlerini sundu.

Etiketler:
selyus