Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Mart 2016

Mustafa Ataş, “AK Parti’de siyaset yapmak bir ayrıcalıktır”

Mustafa Ataş, “Sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Niye tebrik ediyorum biliyor musunuz? AK Parti gibi bir parti de siyaset yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum. AK Parti’de siyaset yapmak bir ayrıcalıktır. AK Parti’de siyaset yapmak herkese ve her gence nasip olacak bir iş değildir.”

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, gençler ile bir araya geldi.

Ankara-Kızılcahamam’da yapılan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’nın istişare ve değerlendirme toplantısına Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyelerinin yanı sıra 81 ilin Gençlik Kolları Başkanları katıldı.

Mustafa Ataş, toplantıya katılan gençlere AK Parti’de siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Ataş, “Sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Niye tebrik ediyorum biliyor musunuz? AK Parti gibi bir parti de siyaset yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum. AK Parti’de siyaset yapmak bir ayrıcalıktır. AK Parti’de siyaset yapmak herkese ve her gence nasip olacak bir iş değildir. Niye şanslı insanlarsınız ve sizi şanlı kılan nedir? Değerli gençler, Allah korusun merdivene ters binen bir liderin partisinde de siyaset yapabilirdiniz. Yanlış uçağa binip başka bir yere giden liderin partisinde de siyaset yapabilirdiniz. Yaptığı hesapla 40 yıl sonra Başbakan olmayı hesaplayan bir liderin partisinde de siyaset yapabilirdiniz. Allah size öyle bir şey nasip etti ki ‘Dünya Lideri’ diye her ülkenin liderlerinin gıpta ettiği, herkesin kıskandığı bir liderin kurduğu partide siyaset yapmak ancak er kişilere nasip olabilir. Bundan dolayı sizleri kutluyorum. 2002 yılında iktidara gelerek Türkiye’nin kaderini değiştiren bir partide siyaset yapıyorsunuz” dedi.

selyus