Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Eylül 2016

Mustafa Ataş, “Biz bu oyunlara gelmeyiz”

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı bayramlaşma programına katılarak bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “15 Temmuz’da Türk Halkının birliğini, bütünlüğünü bozamayacağını anlayan hainler şimdide AK Parti’nin içerisinde FETÖ’cular var diyerek bizi içimizden vurmaya çalışıyor. Biz bu oyunlara gelmeyiz.”

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı bayramlaşma programına önemli isimler katıldı. İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu’nun öncülüğünde ilçe binasında gerçekleşen Kurban Bayramı buluşmasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, AK Parti Grup Başkanvekili, İstanbul Milletvekili – MKYK Üyesi Mehmet Muş, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Av. Hurşit Yıldırım ile Hulusi Şentürk, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, Belediye Başkan Yardımcıları ve Ümraniye teşkilat mensupları katıldı.

 AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı bayramlaşma programına katılarak önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Fetullahçı Terör Örgütü’nün Bizans’ın bir parçası olduğunu söyledi.

Türkiye de darbe dönemleri fiilen bitmiştir diyen Ataş, “Ancak Bizans’ın parçası olan bu terör örgütünün yandaşları ülkemizin güçlenmesini hazmedemiyor. 15 Temmuz’da Türk Halkının birliğini, bütünlüğünü bozamayacağını anlayan hainler şimdide AK Parti’nin içerisinde FETÖ’cular var diyerek bizi içimizden vurmaya çalışıyor. Biz bu oyunlara gelmeyiz. Bizim birliğimizi, bütünlüğümüzü kimse bozamaz. AK Parti güçlü bir lidere sahip, 79 milyonun partisidir” dedi.  Bayramlaşma töreninde ayrıca AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, İstanbul Milletvekilleri Av. Mihrimah Belma Satır, Av. Hurşit Yıldırım, Hulusi Şentürk, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kaynak: Mahmud Boydak / Yeni Metropol Gazetesi

selyus