Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Aralık 2018

Nihat Tanrıkulu, soğuk ve kara aldırış etmeden Avcılar’da sahada

İstanbul’da bütün gözler bugünlerde açıklanacak olan AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayları üzerinde. Avcılar Belediyesi için aday adayı olan 26 isim arasından sıyrılarak açık ara önde giden Nihat Tanrıkulu, yağmur çamur, soğuk kar demeden sahada Avcılar halkıyla buluşmaya devam ediyor.

Tanrıkulu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kimi açıklarsa açıklasın adayın yanında olacağını ifade etti.

Aynı zamanda Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Başkanı olan Nihat Tanrıkulu, 30 yıldır ikamet ettiği Avcılar’ı sokak sokak gezerek hem esnafla hem de vatandaşlarla hasbihâl ediyor. Sahada çok büyük ilgi gören ve partili partisiz herkes tarafından sevilen Tanrıkulu, geçtiğimiz günlerde İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Sivil Toplum Kuruluşu dalında Türkiye Altın Marka Ödülü”nün sahibi oldu.

“PARTİLİ PARTİSİZ ŞAHSIMA SÖYLEDİKLERİ SEN YETER Kİ ADAY OL”

Sahada gördüğü ilgi karşısında kısa bir açıklama yapan AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Tanrıkulu, “Ben, inşallah Avcılar seçmeninin bütün oyunu alacağım. Kimi eliyle, kimi kalbi, kimi de vicdanı ile oy verecek. Sahada gördüğüm o. Partili partisiz şahsıma söyledikleri sen yeter ki aday ol. Sadece oy vermekle kalmayacağız, seninle bizde sahada çalışacağız diyerek şahsıma destek verdiler” diye konuştu.

selyus