Ömer Şahan, “Hangi ittifakları yaparsanız yapın, İstanbul’a tekrar AK Parti mührünü vuracağız”

İBB Meclisi Grup Sözcüsü Ömer Şahan, “İstanbul’da Cumhuriyet Halk Partisi bazı partiler ile açık yada gizli ittifaklar peşinde imiş. Hangi ittifakları yaparsanız yapın, kimi aday yaparsanız yapın İstanbul’a tekrar sayın Binali Yıldırım ile AK Parti mührünü vuracağız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü ve Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımında CHP zihniyetini yerden yere vurdu. CHP’nin PKK uzantısı HDP ve FETÖ uzantısı İyi Parti ile gizli ve aşikâr ittifak yapacağı iddiası üzerine bir açıklama yaptı.

“ARPALIK BİZDE OLMAZ, ONLARIN NERDE OLDUĞUNU SİZ ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ!”

Elindeki belgelerle iftira ve ithamları çürüterek CHP’li Hakkı Sağlam’ı adeta yerden yere vuran Ömer Şahan, “Bizim ihalelerimizde yanlış olmaz. Hepsi hukuka ve denetime açık. Arpalık bizde olmaz, onların nerde olduğunu siz çok iyi biliyorsunuz. İhale şartları benim elimde. İETT ve İstanbullular daha fazla para kazansın diye ihale yenilenmiş. Bu işi yapabilecek firma olsun diye şartlar getirilmiş. Bunu anlamak çok zor değil”

“BİR OYLA KAYBETSE DİYECEĞİM Kİ KENDİSİ OY KULLANAMADI DA ONDAN KAYBETTİ!!!”

Konuşmasına devam eden Şahan, “Bizim partimiz 2002 yılında kuruldu, 2014 Yerel Seçimlerinde İstanbul’da bir aday çıkardınız seçim kazandık. 2009 Yerel Seçimlerinde şimdiki Genel Başkanınız aday oldu, kaybetti. Bir oyla kaybetse diyeceğim ki kendisi oy kullanamadı da ondan kaybetti, çok büyük bir oy farkı ile kaybetti ve yine aynı hüsranla karşılaştınız. 2014 Yerel Seçimlerinde bir aday çıkardınız, o şimdi Şişli’den aday olmaya çalışıyor, basından takip ettiğimiz kadarıyla!” diye konuştu.

“HANGİ İTTİFAKLARI YAPARSANIZ YAPIN…!!!”

AK Parti’yi gururla anlatarak CHP’yi adeta ezen İBB Meclisi Grup Sözcüsü Ömer Şahan, “İstanbul’da Cumhuriyet Halk Partisi bazı partiler ile açık yada gizli ittifaklar peşinde imiş. Hangi ittifakları yaparsanız yapın, kimi aday yaparsanız yapın İstanbul’a tekrar sayın Binali Yıldırım ile AK Parti mührünü vuracağız” dedi.

selyus