Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Ocak 2024

Özgür Özel ve CHP’li milletvekilleri Ekrem İmamoğlu’ndan rahatsız

Yerel seçim hızla yaklaşırken ana muhalefet partisi CHP’de kazan kaynıyor. Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, son kulis bilgisini paylaştı. Özgür Özel ve CHP’li milletvekillerinin çoğunluğu İmamoğlu’ndan rahatsız olduğunu ve karşı harekete geçtiğini söyleyen Cem Küçük, “Kemal beyin ekibiyle temas halinde, Ankara’da ofis açılıyormuş” dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yeniden seçim atmosferine girdi. Seçmen 31 Mart günü yerel yöneticilerini seçmek için bir kez daha sandık başına gidecek. Kritik seçim öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde kazan kaynıyor. Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, CHP lideri Özgür Özel’in, yerel seçimlerde İstanbul’dan yeniden aday gösterilen Ekrem İmamoğlu’ndan rahatsız olduğunu söyledi.

“ÖZEL, İMAMOĞLU’NDAN RAHATSIZ”

TGRT Haber’de yayımlanan Gündem Özel programında konuşan Cem Küçük, edindiği son kulis bilgisini paylaştı. Cem Küçük, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan rahatsız olduğunu söyledi. Özgür Özel’in İmamoğlu’na karşı harekete geçtiğini söyleyen Cem Küçük, “Kemal beyin ekibiyle temas halinde, Ankara’da ofis açılıyormuş” dedi.

“KARŞI HAMLE İÇİN KILIÇDAROĞLU’NUN EKİBİYLE DİRSEK TEMASI”

Yaşar Tüzün’ün İdare Amirliği için oylanacağını söyleyen Cem Küçük, şu ifadeleri kullandı:

“Bir kulis bilgim var. Özgür Özel de İmamoğlu’ndan rahatsız. Kemal beyin (CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu) ekibiyle temas halinde. Engin Özkoç’a da Ankara’da bir ofis açılıyormuş. İmamoğlu’na mukavemet için… Yani ona karşı siyaset yapmak için. Çünkü İmamoğlu’nun istekleri, dayatmaları bitmiyor. Şu aday olsun bu aday olsun diye. Hem mevcut milletvekillerinin çoğunluğu hem de Özgür Özel bu durumdan rahatsız.” Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr

selyus