Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Nisan 2020

PKK’nın TBMM’deki temsilcisi HDP’ye hazineden 50 milyon TL verilecek (!)

AK Parti’nin renkli isimlerinden, eski Milletvekili Mehmet Metiner, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gurubu bulunan siyasi partilere, 2020 yılında hazineden alacakları paraları ülkenin koşulları gereği millete bağışlama çağrısında bulundu.

Metiner sosyal medya hesabından çağrı yaparken hangi partinin hazineden ne kadar para alacağını da açıkladı!

Toplantılarında, kongrelerinde, mitinglerinde ne İstiklal Marşı ne de Türk Bayrağı asmayan HDPKK, Türkiye Cumhuriyetinin Hazinesinden tamı tamına 50 milyon 099 bin TL alacak!

Yazıklar olsun! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!

Metiner’in sosyal medyadan yaptığı açıklamalarını izleyen vatandaşlar çok sert tepki vererek, “Bu ülkenin vatandaşları olarak devlete direk ya da dolaylı yollardan giden paralarımızdan bu terörist şebekesi HDPKK’ya bir kuruş dahi gidiyorsa haram zakkum olsun!” diyerek tepki verdiler..

HDPKK aleyhinde zaman zaman açıklamalar yapan bazı AK Parti Milletvekilleri ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu “50 milyon 099 bin TL” ile ilgili Türk Milletini aydınlatmak zorundadır.

Bu terörist parti için her zaman hem devlete karşı suç işlediğini söyleyeceksiniz hem de bu paraları vereceksiniz!

PKK’NİN MECLİSTEKİ TEMSİLCİSİNE 50 MİLYON 099 BİN TL VERİLECEK!

Bu yıl hazineden AK Parti 182 milyon 206 bin TL, CHP 96 milyon 951 bin TL, HDPKK 50 milyon 099 bin TL, Milliyetçi Hareket Partisi 47 milyon 521 bin TL, İP 42 milyon 600 bin TL alacak.

selyus