Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Haziran 2022

Reise ve AK Parti’ye en çok zararı Korkmaz Karaca ve bunun gibiler veriyor!

Türkiye’de enflasyon TUİK verilerine göre yüzde 73,50, vatandaş tarafından hissedilen verilere göre yüzde 160 oldu ve alım gücü düştü, zamlar ise peş peşe geliyor. Hal böyle olduğu halde AK Parti MKYK Üyesi Korkmaz Karaca’nın lüks araç içinden verdiği poza AK Parti seçmeninden bile tepki çekti.

Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) göre yüzde 73,50 dayanan enflasyon, düşen alım gücü, günlük gelen zamlar, vergiler derken ekonomik olarak dar boğazdayız. Özellikle AK Partili siyasetçilerin, şatafatlı paylaşımları, yedikleri, içtikleri, bindikleri lüks arabalar tepki çekiyor. AK Parti MKYK Üyesi, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca’nın lüks araç içinde verdiği poza AK Parti seçmeninden de tepki geldi.

LÜKS ARAÇ İÇİNDEN YAYILMIŞ POZ!

Twitter’daki paylaşımına Cuma gününü kutlayarak başlayan AK Parti MKYK Üyesi Korkmaz Karaca, “İstikamet Kızılcahamam. AK Parti Genel Merkez 30. İstişare Kampı. 3 gün boyunca, Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız ve parti yönetimimiz ile bir arada olacağız. Allah hayırlı kararlar almayı nasip etsin” dedi.

AK PARTİ SEÇMENİNDEN TEPKİ

Ancak Korkmaz Karaca’nın bu paylaşımı ekonomik krizin yaşandığı şu süreçte birçok çevre tarafından tepkiyle karşılandı. Tepki verenler arasında bazı AK Partili seçmenler de vardı.

Gelen tepkileri Twitter’dan hesabından gizlemeye çalışsa da tepki seline yetişemedi ve gelen tepkileri daha fazla dayanamayıp söz konusu lüks araç içinde yaptığı paylaşımı sildi.

selyus