Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Mart 2020

Salih Tuna, “CHP iktidarda olsa, ekmek çoktan karneye bağlanmıştı!”

Salih Tuna, “Faik Öztrak’ın ekonomi alanındaki eleştirilerini dinledim tüylerim diken diken oldu. İş bu CHP Parti Sözcüsü elinden gelse Koronavirüsü fırsata çevirecek. Halbuki ekonomik önlemler sayesinde Türkiye hâlâ dimdik ayakta. Kendileri iktidarda olsa ekmek çoktan karneye bağlanmıştı.”

Sabah Yazarı Salih Tuna, ülkemizin çok ciddi bir korona virüs sürecinden geçtiği şu günlerde iyi bir duruş sergilemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve CHP zihniyetini eleştirdi.

Tuna’nın köşe yazısı uzunca, oradan özetleyecek olursak, “Evet, herkesle kucaklaşmak istiyorum, CHP’liler hariç değil elbette. Bu yüzden ağzı bozuk Engin’i unutmak, silmek istiyorum hafızamdan.

Sırf bu nedenle…

“Sağlık Bakanı’na güvenen mi dersiniz. Süreç başarılı yönetiliyor diyen mi ararsınız… Ah benim güzel ülkem. İyi uykular sana.” diyen CHP yandaşı Cumhuriyet yazarını da yok sayıyorum.

CHP milletvekili Gürsel Tekin dostumuzun hastanelerimizdeki yatak kapasitesini yetersiz bulan lakırdılarına da kulaklarımı tıkıyorum.

Bu dostumuzun genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun “Neden bu kadar hastane yaptınız, bu kadar yatak ne olacak, hasta yoksa ne yapacaksın…” sözlerini de unutmaya çalışıyorum.

Mucize gibi bir şey hepsini unutmayı başarıyorum. Yabancı yatırımcıya “Ülkemize yatırım yapmayın” şeklindeki açıklamalarını bile.

Böyle böyle kucaklaşma moduna geçtim.

Ne zaman ki Yeni Samanyolu TV’nin algı operatörü Portakal’ın Ankara muhabiri mesabesindeki Faik Öztrak’ın ekonomi alanındaki eleştirilerini dinledim tüylerim diken diken oldu.

İş bu CHP Parti Sözcüsü elinden gelse Koronavirüsü fırsata çevirecek.

Halbuki ekonomik önlemler sayesinde Türkiye hâlâ dimdik ayakta. Kendileri iktidarda olsa ekmek çoktan karneye bağlanmıştı.

Anlaşılan o ki Sağlık Bakanı’na hazırlıksız yakalandıkları için hakkını teslim etmek zorunda kalmışlar.”  Salih Tuna / Sabah gazetesi

selyus