Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Temmuz 2016

Sancaktepeli kadınların onurlu nöbeti sürüyor

Başkomutanın sokaklara çıkın çağrısından sonra 12 gündür nöbette olan AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları’nı meydanlarda tutan Başkan Esra Başar, ‘önemli bir süreçten geçtiklerini, bu sıkıntılı günlerde güçlü kadın kolları ekibiyle meydanları boş bırakmamaya kararlı olduklarını ve onurlu duruşlarını sürdüreceklerini’ söyledi.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin ardından Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizi sokaklara davetinden bu yana, vatanını korumak ve bayrağını indirmemek için sokaklarda olan AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları’nın güçlü kadınları, 12 gündür meydanları boş bırakmıyor. Sancaktepe Belediyesi Başkan İsmail Erdem’in liderliğinde Samandıra Meydanı’nda yürüttüğü ‘Milli İrade Nöbeti’ne güçlü bir şekilde destek veren AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları’nın ‘Nene Hatunlar’ı ve ‘Şerife Bacıları’ İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar’ın öncülüğünde sabahlara kadar onurlu dik duruşlarını sürdürüyorlar. Göreve geldiği günden bu yana Sancaktepe’nin kadın teşkilatlarına vizyonu ve misyonuyla önemli katkıları olan başarılı siyaset kadını Başkan Esra Başar, önemli bir süreçten geçtiklerini ve bu sıkıntılı günlerde güçlü kadın kolları ekibiyle meydanları boş bırakmamaya kararlı olduklarını söyledi.

“ÜLKEMİZ, HAŞHAŞİLER VE PİSLİKLERDEN TAMAMEN TEMİZLENENE KADAR DA BU NÖBETİMİZİ TERK ETMEYECEĞİZ”

Bu vatan bizim, tek karışını bile kimseye vermeye niyetimiz, yok diyen AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, “Vatanımızın bütünlüğü ve devletimizin bekası için tutmuş olduğumuz bu nöbette AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları olarak bizler de her daim görevimizin başında olduk. Ülkemiz, haşhaşiler ve pisliklerden tamamen temizlenene kadar da bu nöbetimizi terk etmeyeceğiz. Bizler Allah’ın canı emanet ettiği kadınlarız ve bizler şimdi geleceğimiz olan çocuklarımıza tertemiz bir vatan bırakabilmek için gece gündüz demeden teyakkuzdayız. Sabah ezanına kadar nöbet yerimizde hep birlikteyiz.” dedi.

“ELHAMDÜLİLLAH ÖZÜMÜZE DÖNDÜK”

Sancaktepe halkı ilk gün cumhurbaşkanımızın meydanlara çıkın söylemiyle meydanları doldurduğunu ve görevini bitirene kadar da bu kutlu vazifesini bırakmayacağını belirten Sancaktepe’nin başarılı Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, “Rabbim görev başında geçirmiş olduğumuz her dakikayla bizleri de Şehitlerimize yakınlaştırsın inşallah. Elhamdülillah özümüze döndük. Anneler çocuklarına batı masalları anlatmaktan vazgeçip kendi kahramanlık hikayelerimizi anlatacak. Her doğan çocuk için Allah vatanına, milletine hayırlı evlat eylesin dualarında bulunacak. Bizler bu vatanın nasıl kazabildiğini çok iyi biliyoruz ve canımız pahasına sahip çıkıp alçakların işgaline izin vermeyiz.” şeklinde konuştu.

“SANCAKTEPE’NİN BÜYÜK AİLESİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM”

Sancaktepe’de Milli İrade Nöbeti tutan herkese teşekkür eden Başkan Başar, “Bu girişim teşkilatımızın birlik beraberliğini de pekiştirdi daha sağlam bir iradeyle üzerimize düşen her göreve sonuna kadar hazırız. İlk günden beri bizi yalnız bırakmayan yönetimime, mahalle başkanlarıma ve yönetimlerine, özellikle her zaman bize yol gösteren İl Kadın Kolları Başkanımız sayın Şeyma Döğücü’ye, her koşulda bize güç katan Sancaktepe Belediye Başkanımız sayın İsmail Erdem ve yardımcılarına, desteklerinin her daim hissettiğimiz Sancaktepe İlçe Başkanımız sayın Adil Kandemir ve yardımcılarına, Belediye Meclis Üyelerimize, özellikle Kadın Kolları mensuplarının eşlerine nekadar güçlü bir aile olduğumuzu bir kez daha ispat ettikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum“ diye konuştu.

 

selyus