Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Kasım 2018

Sancaktepe’nin evladı Sevda Yılmaz, belediyeyi yönetmeye talip oldu

Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği (UGADER) Başkanı Sevda Yılmaz, Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığına başvurusu dilekçesini verdi.

Dernek üyesi arkadaşlarıyla birlikte ilçe binasına geçen Sevda Yılmaz, Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayarak, uzun yıllardır ikamet ettiği Sancaktepe’ye hizmet etmek istediğini ifade etti.

SEVDA YILMAZ DİLEKÇESİNİ TESLİM ETTİ

Kısa adı UGADER olan Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği Başkanı olan Sevda Yılmaz, Sancaktepe Belediye BAŞKAN Aday Adayı olmak için AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığına dernek üyeleri ile birlikte geldi. Belediye Başkan Aday adaylığı başvuru işlemlerini gerçekleştiren Sevda Yılmaz, evraklarını AK Parti Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Yeşim Uzuncaok’a teslim etti. İlçe Başkan Yardımcısı Yeşim Uzuncaok, işlemlerin ardından alındı belgesini Sevda Yılmaz’a verdi ve hayırlı olsun dileğinde bulundu.

“HİÇ BİR ÇOCUK YATAĞA AÇ GİRMESİN İSTİYORUM”

Aday adaylığı ile ilgili kısa bir açıklama yapan UGADER Başkanı Sevda Yılmaz, “Sancaktepe ailem diyorum. Ailemle başvuruda bulundum. Sancaktepe ilçesinin kızıyım. Burada büyüdüm. Sancaktepe benim ailem diyorum. Tüm ilçeyi bir anne şefkati ile kucaklamaya hazırım. Hiç kimsenin ötekileştirilmediği bir ilçe olsun, insanların yüzünde gülümseme, mutluluk ve huzur olsun istiyorum. Hiçbir çocuk yatağa aç girmesin istiyorum. Vatandaşların, sorunlarına çözüm üretmek için aday adayı oldum. Allah kısmet eder de aday olursam, seçimi kazanmak hedefim olacak” dedi.

selyus