Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Şubat 2015

Şener: “Şikayetçi olmayanlardan şikayetçiyim”

28 Şubat süreciyle ilgili bir açıklama yapan AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı Faruk Bilal Şener, “Şikayetçi olmayanlardan şikayetçiyim” dedi.

28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümü ile ilgili konuşan AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı Faruk Bilal Şener, “28 Şubat, milletimiz için tıpkı 27 Mayıs, 12 Mart ve 12 Eylül gibi zulüm ve istibdat dönemlerinden birisidir.”dedi.

“AN” DEĞİL “SÜREÇ”

28 Şubat’ın sadece meşru sivil siyaseti alt üst eden bir “an” değil, siyasetten dış ilişkilere eğitimden ekonomiye kadar ciddi etkileri olan bir “süreç” olduğunu söyleyen Şener, “Asker içerisinde Batı Çalışma Grubu adıyla örgütlenmiş, kazıklı voyvodalığa özenip siyasete balans ayarı yapmaya çalışmış cuntacılar bedel ödemelidir.” diye konuştu. Müdahalenin ülkemizin önünü kesmek isteyen iç ve dış dinamiklerin kirli ittifakıyla gerçekleştiğini belirten Şener, 28 Şubatta ayrıca reel ekonominin temsilcisi Anadolu sermayesinin önünün kesilmek istendiğini, Türkiye’nin dış politikasını çeşitlendirme gayretlerinin frenlendiğini söyledi.

BEDEL ÖDETENLER BEDEL ÖDEMELİ

Son dönemdeki 28 Şubat davasına da değinen Şener, “28 Şubatçılardan şikayetçi olmayan mağdurlar 28 Şubat’ı 28 Şubat yapanın ne olduğunu kavrayamamış demektir. Burada milli iradeye kast edildi, Türkiye’yi yükseltecek inançlı bir nesil hayata küstürülmek istendi ”dedi. Açıklamasının devamında “Zamanında asker-yargı-medya bizi istifaya zorladı, diye ortaya çıkanlardan 28 Şubat’tan şikayetçi olmaları beklenirdi.”dedi. 28 Şubat davasında mağdur olarak dinlenmesi gerekenlerin dinini yaşayarak eğitim görmek istediği için tahsil hakkı ellerinden alınan kız öğrenciler olduğunun altını çizen Şener, “28 Şubat’tan şikayetçi olmayanlardan şikayetçiyim. Millete maddi ve manevi olarak ağır bedel ödetenler bedel ödemelidir.” şeklinde konuştu.

Etiketler:
selyus