Ana Sayfa DIŞ POLİTİKA, İÇ POLİTİKA 23 Eylül 2019

Şer odakları Almanya’da toplandı!

FETÖ’cü, Gezici ve PKK’ya yakınlığı ile bilinen şer odaklarının bir araya geldiği Berlin’deki konferansa CHP, SP ve HDP’li milletvekilleri konuşmacı olarak katıldı.

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen sözde “Demokratik Türkiye için Toplumsal Sözleşme Arayış” konferansı firari FETÖ’cü, Gezici ve PKK’ya yakınlığı ile bilinen isimleri bir araya getirdi. Devletin terörle mücadelesine karşı çıkan sözde akademisyenlerin moderatörlüğünü yaptığı konferansa Türkiye ve Erdoğan düşmanlığı damga vurdu. Konferansa katılan ve katılım konusunda çağrıda bulunan isimler, Türkiye’ye karşı kurulan kirli ittifakı bir defa daha gün yüzüne çıkardı. FETÖ’den firari olan Ergun Babahan, Can Dündar, Eser Karakaş, PKK’ya yardım-yataklık ile kuryelik yapmaktan ötürü hakkında dava açılan ve Almanya’ya kaçan Ferhat Tunç, firari FETÖ’cü Hayko Bağdat ve yönetmen Mustafa Altıoklar ile CHP’li milletvekili Ali Şeker, Saadet Parti (SP) milletvekili Cihangir İslam ve HDP milletvekili Mithat Sancar da konferansa katılarak konuşma yapan isimler arasında yer aldı.

HDP’li eski milletvekillerinin de katıldığı konferansa, PKK’nın Avrupa’daki uzantısı dernek ve federasyonlar ile Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ün ağabeyi Mustafa Sarısülük de katıldı. Türkiye gazetesi

selyus