Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 23 Temmuz 2020

Şerdil Dara Odabaşı’nin HDP’nin korsan eyleminde ne işi var?

PKK’nın TBMM’deki temsilcisi HDP’nin Sürüç’te ölenler için Kadıköy’de korsan olarak düzenlediği eyleme katılan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu burada provokasyon yapmaktan geri kalmadılar!

29 Mart 2019 Yerel Seçimleri bittikten sonra parti rozetini çıkartıp tüm Kadıköylülerin Belediye Başkanı olacağının sözünü veren Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı, yoksa sözünde durmayıp PKK’nın arka bahçesi HDP ile mi hareket ediyor?

Kadıköy Halitağa Caddesi’nde bulunan HDP ilçe binası önünde aralarında SGDF, ESP, HDP, CHP Kadıköy İlçe Örgütü, CHP Üsküdar İlçe Örgütü, Kaldıraç, Dev-Güç, Anarşist Gençlik, EHP, Birleşik Devrimci Parti, TİP ve DÖB ve bazı marjinal gruplardan oluşan yaklaşık 300 kişilik grubun sıralarında dağılmasından sonra bazı grupların ara sokaklarda toplanarak Suruç’u protesto etmek için Kadıköy Süreyya Operası önüne illegal olarak yürüyüşe geçmek istedi”

Suruç’ta ölenlerin yıldönümünde izinsiz korsan eylem yapanlara polis müdahale etti. HDP’nin organize ettiği bu korsan buluşmaya CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı da katıldı. CHP’li Belediye Başkanı Odabaşı’nın PKK sevici HDP’nin korsan eyleminde ne işi var?

“GRUPTAN TOPLAM 55 KİŞİ YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI”

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Kadıköy’deki Suruç eyleminde çıkan olaylarla ilgili görüntü paylaşılıp açıklama yapıldı. Açıklamada, “Toplanan gruba görevlilerimizce sözlü ikazda bulunulmuş ancak grubun çöp konteynerlerini devirerek yola barikat kurup, çevredeki işyerleri ve araçlara saldırması ve görevli personelimize taş ve sopalarla mukavemet göstermesi üzerine gruba müdahale edilmiş ve gruptan toplam 55 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheliler ile ilgili tahkikat devam etmektedir” bilgisine yer verildi.

CHP’NİN KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANI ŞERDİL DARA ODABAŞI’NIN LİCE’DEKİ PKK EYLEMLERİNE DESTEK İÇİN ATTIĞI TWEETLERİ BİR KEZ DAHA HATIRLAYALIM…!!!

selyus