Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Ocak 2019

Şeyma Döğücü, “Alışılmışın dışında bir belediye başkanı olacağım”

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Döğücü, “Alışılmışın dışında bir belediye başkanı olacağım inşallah! Bu konuda kendime güveniyorum. Hatta belediyenin girişine bir şeffaf oda yapacağım ve orada vatandaşlarımı ağırlayacağım. Zamanımın bir kısmını da orada geçirmeyi planlıyorum” dedi.

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı ve İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Yasemin.com ekibinden Fatimatüzzehra Maslak ve Merve Yıldızhan’a konuk oldu. Döğücü, uzun röportajın sonunda belediyecilikle ilgili yaptığı açıklamada “Alışılmışın dışında bir belediye başkanı olacağım” dedi.

“BELEDİYENİN GİRİŞİNE BİR ŞEFFAF ODA YAPACAĞIM”

Önemli açıklamalarda bulunan Şeyma Döğücü: Heyecanla beklenen projeleri şimdi açıklamıyorum. Uzman bir kadroya sahibim ve Sancaktepe’yi çok iyi tanıyoruz. Belediyeden de bilgi alıp, alt yapı çalışıyoruz. Sahada da deneyimli ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Doğrudan vatandaşı, Sancaktepelileri dinlemek çok önemli. Eksiklikleri öğrenip, kronikleşmiş sorunlara makul çözümler sunmak istiyorum. Projelerimizi bu araştırmalara göre netleştireceğiz. Millet bahçesi gibi projelerimiz de var, istihdam, ulaşım ve otopark sorunları ile ilgili projelerimiz de var. Onların onaylanması durumunda hareket edeceğiz. Çocuk ve kadınlara yönelik güçlü projeler de olacak inşallah. Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz. Alışılmışın dışında bir belediye başkanı olacağım inşallah! Bu konuda kendime güveniyorum. Hatta belediyenin girişine bir şeffaf oda yapacağım ve orada vatandaşlarımı ağırlayacağım. Zamanımın bir kısmını da orada geçirmeyi planlıyorum. Burada hem çalışanların vatandaşlara olan tavırlarını gözlemleyeceğim hem de olanları yakından takip edeceğim. Milletimin istekleri benim için önemli. Gelip bana dilek, şikâyet ve önerilerini anlatabilecekler. Tepkileri yakından görmek istiyorum. Ben ilçem ile beraber bütünleşerek büyümek istiyorum” diye konuştu.

 

selyus