Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Ocak 2019

Şeyma Döğücü, “Çok meşakkatli yıllardan bu günlere geldik”

Gençlik Şölenine katılan AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, “Böyle toplantılarda gençleri gördüğüm zaman umutla doluyorum. Çünkü bizim dönemimiz çok mücadelelerle geçti. Çok meşakkatli yıllardan bu günlere geldik. Bu ülkenin kadim değerlerini değiştirmek için çok uğraştılar” dedi.

Medeniyet Yolcuları Vakfı tarafından Sancaktepe Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ‘Gençlik Şöleni’ne katılan Sancaktepe Belediye Başkanı Adayı, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Adayı Av. Şeyma Döğücü, gecenin önemine binaen önemli açıklamalarda bulundu. Programa Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir katıldı.

“ÇOK MEŞAKKATLİ YILLARDAN BU GÜNLERE GELDİK”

Medeniyet Yolcuları Vakfı’nın kurucusu Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Şeyma Döğücü, “Böyle toplantılarda gençleri gördüğüm zaman umutla doluyorum. Çünkü bizim dönemimiz çok mücadelelerle geçti. Çok meşakkatli yıllardan bu günlere geldik. Bu ülkenin kadim değerlerini değiştirmek için çok uğraştılar. Ama sizler ve o tarihteki gençler gibi ‘biz olduğumuz gibi varız. Değerlerimizle varız. Kimliğimizle varız diyen ve vazgeçmeyen insanlar sayesinde bu millet varlığını sürdürürken, Türkiye’de bütün dünyaya örnek olmaya devam ediyor. Bir ülkenin, devam etmesinde ve var olmasında kültürümüzün önemi çok fazladır” diye konuştu.

“BU DEĞERLERİ YAŞATMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Şeyma Döğücü, “Bizler binalar yapabiliriz. Bizler çok güzel eserler ortaya koyabiliriz. Ama onların içini doldurmadığımız sürece yaşamamız çok fazla uzun sürmez. Binalar bomboş kalır, ama içindeki değerler değişir ve biz savaşarak kanımızla aldığımız bu ülkeyi bu ülkenin düşmanlarına hiç farkında olmadan teslim etmiş oluruz. Onun için bu değerleri yaşatmak çok önemli” diyerek konuşmasını tamamladı.

selyus