Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Nisan 2015

Şeyma Döğücü sahaya indi

Üsküdar İlçesi’nde seçim startını verenİstanbul Teşkilatlarının ablası AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Şeyma Yıldırım Döğücü, “400 milletvekilini sandıklardan çıkarmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Berat Albayrak, Üsküdar İlçe Teşkilatıyla Üsküdar merkezde seçim çalışması yaparken bir diğer milletvekili adayı Şeyma Yıldırım Döğücü ile de Çengelköy’de seçim faaliyetlerini sürdürdü. Milletvekili adayı Döğücü’ye saha çalışmalarında Üsküdar Belediyes, Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay, AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu eşlik etti.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Şeyma Yıldırım Döğücü, Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticilerine yönelik programda “Seçim çalışmalarımızın ilk durağı Üsküdar’da sizlerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Destekleriniz bizimle ama dualarınıza talibiz” dedi.

“HEDEFİMİZ 400 MİLLETVEKİLİ”

Oldukça kalabalık bir kadın topluluğuna hitap eden Döğücü, “7 Haziran seçimleri 2023 hedefi için çok önemli. 400 milletvekilini sandıklardan çıkarmak için gece gündüz çalışacağız” dedi. Döğücü, sözlerine Başkanlık Sistemi’nin önemine vurgu yaparak devam etti ve “Başkanlık Sistemi’ni ülkemize getirmemiz gerekiyor bunun için iktidardayız diye rehavete kapılmadan her gün daha çok çalışacağız. Hep birlikte siz değerli milletimizin sesi olmak için mecliste olmayı istiyoruz. Yaratılan kaos ortamı, engellere rağmen 2023 hedefimize ulaşacağız” şeklinde açıklama yaptı.

Sabah programından sonra Çengelköy Mahallesi’ne geçen Döğücü, esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Çengelköy Mahalle Temsilciliği’nin açılışını teşkilat mensuplarıyla yapan birlikte Döğücü, ayrıca Cide Soğuksu Derneği’ni ve Çengelköyspor Kulübü’nü de ziyaret etti.

Etiketler:
selyus