Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Şubat 2016

Mukaddes Bilgin Ümraniyeli gençlerle buluştu

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, İlçe Gençlik Kolları’nın konuğu oldu. Gençlere siyasi tecrübelerini aktaran Başkan Bilgin, yürüdükleri kutlu davanın büyüklüğü ve önemine vurgu yaptı.

AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları, önemli konuklarını ağırlamaya devam ediyor. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar öncülüğünde anlamlı günlerde bir dizi etkinlik yaparak Ümraniye’de genç siyasetçileri diri tutan İlçe Gençlik Kolları, Ümraniye’nin değerli ve başarılı bir ismi İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin’i konuk etti.  

Ümraniye’de ilçe yönetimi ve mahalleleriyle kurduğu güçlü kadın kolları kadrosuyla etkili ve bir o kadarda ses getiren siyaset yapan Başkan Bilgin, gençlerle bir araya gelerek siyasi tecrübelerini aktardı.

Konuk olduğu programda yaptığı konuşmada önemli açıklamalar yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Aynı yolda yürüdüğümüz kutlu davamızın birer neferi olmanın onurunu yaşıyoruz. Davamız büyük, yükümüz ağır, yolumuz uzun, bizler sonuna kadar bu kutlu davamızın arkasında olacağız. Ayrıca sizlerin de her zaman yanınızdayız” dedi.

Başkan Mukaddes Bilgin, programın sonunda soruları cevapladıktan sonra gençlere nazik davetleri için teşekkür ettiğini belirtti. Haber-Fotoğraf: Süreyya Atlı

selyus