Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Mayıs 2016

TBMM koridorlarında HDP’li vekillerden ‘Biji Serok Apo’ sesleri

PKK’lı teröristler Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne indi. HDPKK’lı vekil müsveddeleri ‘Biji Serok Apo’ sloganlarıyla Meclis koridorlarında adeta Türkiye’ye meydan okudu. Diğer 3 partinin vekilleri yasaları beklemeden gereğini tezden yapmalı!

Kasıtlı ve art niyetle çıkarttıkları kavgalarla Anayasa Komisyonu’nu çalıştırmayan kravatlı teröristler sonunda da yaptılar yapacaklarını. Türkiye Büyük Millet Meclisi koridorlarında ‘Biji Serok Apo’ sloganlarıyla komisyon toplantısını terk eden HDPPKK’lı teröristlerin bu yaptığından 3 partinin vekilleri sorumludur. Bu ağır vebali üzerinizden atmanız için gereğini tezden yapın. Büyük Türk Devletine adeta meydan okuyan bu çapulcu kravatlı teröristleri artık meclise sokmayın ve tekme tokat dışarı atın. Bunların bu yaptığı yanlarına kar kalırsa o zaman kendinizi yeniden sorgulayın.

 HDP’li milletvekilleri, dokunulmazlıklarla ilgili Anayasa değişiklik teklifinin görüşüldüğü TBMM Anayasa Komisyonu’nu ‘Biji Serok Apo’ sloganlarıyla Meclis’i olay çıkararak terk etti. 

selyus