Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Aralık 2015

TBMM’nin dilekçeleri emin ellerde

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanlığı’na AK Parti’nin Kurucu MKYK Üyesi ve Türkiye’nin deneyimli siyaset kadını Av. Mihrimah Belma Satır seçildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanlığı’na AK Parti’nin Kurucu MKYK Üyesi, Türkiye’nin deneyimli siyaset kadını ve İstanbul’un medarı iftiharı Av. Mihrimah Belma Satır seçildi. Üyeler arasında yapılan seçimin ardından TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı olan Satır’ı İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanı Av. Mihrimah Belma Satır, “TBMM yasama ve denetim faaliyetlerinin esas olduğu makamdır. Halkın talep ve şikayetlerinin doğrudan halkın meclisine ulaşması TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanlığının marifeti ile olur. Komisyonumuzun değerli üyeleri ve bürokratlarımız ile vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini inceleyecek ilgili kurum ve kuruluşlardan görüş alarak yönlendirme ve çözüm üretmeye çalışacağız. Komisyon Başkanlığı yönünde oy kullanan üyelerimize teşekkür eder, heyetimize başarılar dilerim” dedi.

KOMİSYON ÜYELERİ

1) Başkan / Mihrimah Belma Satır (AK Parti – İstanbul)

2) Başkanvekili / İsmail Bilen (AK Parti – Manisa)

3) Sözcü / Canan Candemir Çelik (AK Parti – Gaziantep)

4) Katip / Ramazan Can (AK Parti – Kırıkkale)

5) Üye / Osman Mesten (AK Parti – Bursa)

6) Üye / Orhan Kırcalı (AK Parti – Samsun)

7) Üye / Fikri Demirel (AK Parti – Yalova)

8) Üye / Özcan Ulupınar (AK Parti – Zonguldak)

9) Üye / Erkan Aydın (CHP – Bursa)

10) Üye / Bülent Öz (CHP– Çanakkale)

11) Üye / Aytun Çıray (CHP – İzmir)

12) Üye / Alican Önlü (HDP – Tunceli)

13) Üye / Muharrem Varlı (MHP – Adana)

selyus