Ana Sayfa YAŞAM 3 Aralık 2015

Başkan Türkmen, “Hepimiz birer engelli adayı olabiliriz”

Çamlıca Okulu’nda gerçekleşen “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” programında bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Özellikle ifade etmek isterim ki aslında hepimiz birer engelli adayı olabiliriz. Dünyanın binbir türlü hali vardır. Dolayısıyla sadece bugün değil, hayatımızın her anında engelli kardeşlerimizin yanında olmak, onlarla ilgilenmek ve sorunlarına çözüm bulmak zorundayız”

Üsküdar Belediyesi, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Çamlıca Okulu’nda düzenlediği programda dünya şampiyonu Galatasaray Engelli Basketbol Takımını ağırladı. Dünya Şampiyonu ‘Engelsiz Aslanlar’ salonu dolduran gençlere bir gösteri maçı yaptı. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinlikte işitme engellilerin oluşturduğu koro İstiklal Marşını okuduktan sonra söz alan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Özellikle ifade etmek isterim ki aslında hepimiz birer engelli adayı olabiliriz. Dünyanın binbir türlü hali vardır.” şeklinde konuştu.  

“DÜNYANIN BİNBİR TÜRLÜ HALİ VARDIR”

Bugün çok özel bir gün, çok anlamlı bir gün. “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nde birarada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu özel günde bütün engelli dostlarımız ve kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek üzere biraraya gelmiş bulunuyoruz. Sevgili gençler bugün buraya gelerek engellilerin yanında oldunuz. Gösterdiğiniz bu hassasiyetten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Özellikle ifade etmek isterim ki aslında hepimiz birer engelli adayı olabiliriz. Dünyanın binbir türlü hali vardır. Dolayısıyla sadece bugün değil, hayatımızın her anında engelli kardeşlerimizin yanında olmak, onlarla ilgilenmek ve sorunlarına çözüm bulmak zorundayız” dedi.

Başkan Türkmen, bugün birazdan dünya şampiyonu Galatasaray Engelli Basketbol Takımı bir gösteri maçı yapacağını, dünya şampiyonluklarından dolayı onları tebrik ettiğini sözlerine ekledi.  

Haberimizi kullananlar lütfen kaynak göstersin!

selyus