Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Ağustos 2015

Tek bir terörist kalmayana kadar devam!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Burada bir şeyin altını özellikle vurgulamak istiyorum, ‘silahların susması değil, silahların bırakılıp gömülmesi’ bunu ısrarla söylüyorum, üzerine beton dökülene kadar, sınırlarımız içinde tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğiz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e Devlet Şeref Madalyası verilmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen tevcih törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada bir konuşma yaptı.

“ADI, AMACI, SEMBOLÜ, SÖYLEMİ NE OLURSA OLSUN BİZİM İÇİN TERÖR ÖRGÜTÜ TERÖR ÖRGÜTÜDÜR”

“Teröre rağmen, terörün tahriklerine, terör destekçilerinin provokatif açıklamalarına rağmen terör karşısındaki dirayetli duruşumuzu koruduk, koruyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülke sınırlarımız içinde ve dışında gerçekleştirilen operasyonlarda terör örgütünün ciddi kayıplar yaşadığını biliyoruz. Aynı şekilde güvenliğimiz için tehdit teşkil eden DAİŞ terör örgütünün unsurlarına karşı da etkili operasyonlar gerçekleştirdik. Bizim için terör örgütleri arasında hiçbir fark yoktur. Adı, amacı, sembolü, söylemi ne olursa olsun bizim için terör örgütü terör örgütüdür. Biz hepsiyle de mücadele ediyoruz, etmeyi sürdüreceğiz. Bir taraftan terörle ve arkasındaki kirli odaklarla mücadelemizi sürdürüyor, diğer taraftan hukuk devletinden, meşruiyetten, demokrasiden asla taviz vermiyoruz.

Terör örgütleri ülkemiz için tehdit olmaktan çıkarılana kadar, devletimize ve milletimize doğrultulan silahlar bırakılıp, gömülünceye kadar, burada bir şeyin altını özellikle vurgulamak istiyorum, ‘silahların susması değil, silahların bırakılıp gömülmesi’ bunu ısrarla söylüyorum, üzerine beton dökülene kadar, sınırlarımız içinde tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğiz.”

Etiketler:
selyus