Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Nisan 2015

Tuncay Özkan’ı rezil eden Tweet’i..!!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin şarlatan milletvekili adayı Tuncay Özkan, dönemin Başbakanı, şimdiki Cumhurun Reisi Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 milyon İstanbulluya hitap erttiği AK Parti Maltepe Miting fotoğrafını paylaştıktan kısa bir zaman sonra aldığı tepkiler üzerine takipçileri tarafından uyarıldı ve tweet’i silmek zorunda kaldı.

Önceki gün yaptığı açıklamayla CHP birinci, AK Parti ise 3. parti olacak çıkışıyla herkesi şaşkına çeviren Tuncay Özkan bir ilginç çıkış daha yaptı.

YÜZSÜZ TUNCAY ÖZKAN

Haber 7’nin haberine göre CHP’nin İstanbul Kartal’da yaptığı ve fazla kalabalık olmayan mitingi “Kralına meydan okuduk” diyerek, AK Parti’nin Maltepe’deki 2 milyonluk İstanbul mitinginden fotoğrafla duyuran Tuncay Özkan rezil oldu.

Özkan kendisine ait Twitter hesabından, AK Parti’nin miting fotoğrafını paylaşarak şöyle söyledi: “Kartal’dan korkunun krallarına meydan okuduk! Korkuyu, zalimleri yeneceğiz”

Milletvekili ve yeniden miiletvekili adayı yüzsüz Tuncay Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kartal Mitingi için paylaştığı bu tweet’in fotoğrafıyla oynamış!

TWEET’İ SİLDİ, YENİ FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Tuncay Özkan fotoğrafı paylaştıktan kısa bir zaman sonra takipçileri tarafından uyarıldı, tweet’i silmek zorunda kaldı. Tuncay Özkan dakikalar sonra ise CHP’nin İstanbul Kartal mitinginden yeni bir fotoğraf paylaşarak aynı mesajı yeniden verdi.

Tuncay Özkan, yaptığı yüzsüzlük büyük tepki toplayınca, tweet’i silip, tekrar doğru fotoğraflı tweet atmış!

Etiketler:
selyus