Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Nisan 2015

Orgeneral Çolak’tan kampanyalara destek

Orgeneral Zeki Çolak ‘Mirasınız Kitap Olsun’ temalı kitap toplama kampanyası kumbarasına kitap attı. Çolak çıkışta ise Başkan Hilmi Türkmen ile birlikte ‘Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı’ temalı oyuncak toplama kumbarasına oyuncak bırakarak destek verdi.

Üsküdar Belediyesi’nin Suriyeli sığınmacı çocuklar için hayata geçirdiği ‘Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı’ kampanyasına bir destek de Orgeneral Salih Zeki Çolak’tan geldi.

1. Ordu Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e nezaket ziyaretinde bulunarak makamında bir süre sohbet etti.

ORGENERAL ÇOLAK’TANHER İKİ KAMPANYA’YA DA DESTEK

Orgeneral Zeki Çolak ‘Mirasınız Kitap Olsun’ temalı kitap toplama kampanyası kumbarasına kitap attı. Çolak çıkışta ise Başkan Hilmi Türkmen ile birlikte ‘Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı’ temalı oyuncak toplama kumbarasının yanına geçerek beraberinde getirdiği oyuncakları ‘Bu güzel kampanyaya destek olmak mutluluk verici’ diyerek attı. Başkan Türkmen’de katkılarından dolayı Orgeneral Çolak’a teşekkürlerini iletti.

Üsküdar’daki meydanlara, alış-veriş merkezlerine, sitelere, derneklere, okullara yerleştirilen ‘Oyuncak Kumbaraları’ yardımsever vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Sosyal İşler ve Yardım Müdürlüğü ekipleri dolan kumbaralardaki oyuncakları depolarda muhafaza altına alarak boşaltılan kumbaraları tekrar yerlerine yerleştiriyor.

Toplanan oyuncaklar 23 Nisan’da TIR’larla Urfa’ya götürülecek. Üsküdarlı bir grup öğrenci de düzenlenecek etkinlikte Urfa’ya giderek Suriyeli kardeşlerine oyuncak dağıtacak.

Etiketler:
selyus