Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Kasım 2023

Turgut Andiç 300 kişiyle AK Parti’ye katılarak meclis üyesi aday adayı oldu

TUZLA’DA 300 KİŞİ AK PARTİ’YE KATILDI

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı, Tuzla’da tanınmış önemli bir ismi kazandı. Aslen Bitlisli olan, Tuzla’da doğmuş, Tuzla’da büyümüş, Tuzla’da ticaret yapan Turgut Andiç, babası, amcası ve oğlu başta olmak üzere 100 kişiden oluşan akrabalarıyla geldiği AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Avukat Talha Tayfur’a 100 akrabasının üyeliğini ilçe binasında 200 kişinin (eşler ve çocuklarının) bir gün önceki günden doldurulmuş üye formunu teslim ederek gerçekleştirilen törenle AK Parti üyeliğinden sonra Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı oldu.

İlk kez siyasete atılarak AK Parti’ye üye olan Mimarsinan ve Şifa Mahallesinin yakından tanıdığı iş insanlarından Turgut Andiç, 100 kişiden oluşan akrabalarıyla geldiği ilçe binasında AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Avukat Talha Tayfur’a 300 kişinin üyelik işlemlerini de İlçe binasında gerçekleştirerek Meclis Üyeliğine de başvurusunu tamamlayarak aday adayı oldu.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Avukat Talha Tayfur, yaptığı konuşmada Turgut Andiç’ın heyecanını gördüğünü ve akrabalarından oluşan heyetin ilçemize gelerek partimize üye olmaları ve Meclis Üyesi aday adaylık başvurusundan dolayı memnuniyetini teşekkür ederek ifade ederken, ailemize hoş geldiniz sözleriyle hem üyelik hem de aday adaylık başvurusunu kabul etti. Tayfur, “Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK PARTİ TUZLA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI TURGUT ANDİÇ KİMDİR?

Turgut Andiç, 1989 yılında İstanbul Tuzla’da doğdu. Memleketi Bitlis Güroymak’tır. Öğrenim hayatını İlkokul ve Ortaokulu Tuzla Yunus Emre İlköğretim Okulunda, Liseyi açık öğretimden devam ederek tamamladı. Askerliğini 2010 Yılında Manisa ve Hatay’da Erbaş olarak tamamlayarak döndüğü Tuzla’da İş Hayatına Atılarak 2012 Yılında Andiçler Kafe ve dönercilik olarak ilk işletmesini açarak istihdam sağlamış ve buradaki işletmesine devam ederken emlak ve gayrimenkul işlerine merak sararak 2016 yılında AK Kardeşler Gayrimenkul Emlak Şirketini açarak buradaki başarısıyla AK Kardeşler ve Andiçler İnşaat olarak kısa sürede marka haline gelerek birçok yapı inşa ederek insanları ev sahibi olmasına yardımcı olmuş hem Tuzla’da kazanmış hem de istihdamına Tuzla’da devam eden Andiç, evli ve 5 çocuk babasıdır.

selyus