Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Şubat 2016

Tuzla Teşkilatının Cumhurbaşkanı Erdoğan hassasiyeti!

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı ile birlikte 3 kademe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinden oluşan grup, Adliye Sarayı’na giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden Kılıçdaroğlu hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundular.

AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı 3 kademe İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Anadolu Adliye Sarayı’na giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı ile birlikte 3 kademe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinden oluşan grup, Kılıçdaroğlu hakkında yazdıkları suç duyurusu dilekçelerini Cumhuriyet Savcılığı’na teslim ettiler.

“KURUCU LİDERİMİZE HAKARET ETTİRTMEYİZ”

Türkiye’nin seçilmiş Cumhurbaşkanına kimsenin hakaret etmeye hakkı yok diyen AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, ”Sayın Cumhurbaşkanımız bizim kurucu liderimizdir. Ona kimse hakaret edemez, teşkilatlar olarak ta ettirtmeyiz.  Bu inançla da Sayın Kılıçdaroğlu’nun yaptığı bu hakaret yanında kalmamalı dedik ve 3 kademe yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyelerimizle birlikte Adliye Sarayı’na giderek Cumhuriyet Savcılığında suç duyurusunda bulunduk.” dedi.  

selyus