Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Şubat 2017

Tuzlalı AK Kadınlar, sandıkları güvenceye aldı

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı’nın öncülüğünde düzenlenen sandık başkanları ve sandık müşahitlerine yönelik toplantıya İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Başkanı Sebahattin Demirci de katıldı. AK Kadınlar, toplantıda Başkan Bacacı’ya ‘sandıklar güvencede’ dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, sandık başkanları ve sandık müşahitlerine yönelik bir toplantı düzenledi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı’nın öncülüğünde 27 Şubat Pazartesi günü düzenlenen programda sandığın önemi ve ‘Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ anlatıldı.

“Sandıklarımıza sahip çıkanın her zaman yanınızdayız” temalı programın ev sahibi AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı’nın yanı sıra İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Güllüce Şamlı, İl Kadın Kolları 1. Bölge Teşkilatlanma Başkanı Esma Ersin, Tuzla Kadın Kolları İl Sorumlusu Semiha Can Sarıçam, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sandık başkanları ve sandık müşahitleri, kadın kolları mahalle başkanları ile kadın kolları mahalle teşkilatları katıldı.

BAŞKAN BACACI’DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Yaptıkları toplantı ile ilgi bir açıklama yapan AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Derya Bacacı, “Programımızda güçlü bir Türkiye olma yolunda sandık yönetim kurulunda görev alan bayanlarımız her zamanki gibi kollarını sıvadı ve biz buradayız dediler. Katılımlarından dolayı İstanbul Milletvekilimiz Sayın İsmet Uçma, İlçe Başkanımız Sayın Sebahattin Demirci, Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcımız Kevser Güllüce Şamlı, İl Yönetim Kurulu Üyemiz aynı zamanda 1. Bölge Teşkilatlanma Başkanımız Esma Ersin, İl Sorumlumuz Semiha Can Sarıçam, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, mahalle başkanlarımıza, sandık başkanlarımız ve yönetimlerine teşekkür ederim dedi. 

selyus