Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 28 Şubat 2017

Çekmeköy Belediyesi’nden çevrim içi destek hattı hizmeti

Çekmeköy Belediyesi web sitesi üzerinden vatandaşlara çevrim içi destek sağlayacaklarını belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşan vatandaşlarımıza anlık cevaplar veriyoruz.”

Vatandaşların belediye hizmetlerinden aktif şekilde faydalanabilmesi için iletişim alanında bir çok yeniliğe imza atan Çekmeköy Belediyesi web sitesi üzerinden vatandaşlara çevrim içi destek verecek. Halkla İlişkiler personelinin mesai saatleri içerisinde kullandığı çevrimiçi destek paneliyle vatandaşlar belediye hizmetleri, işlemleri nasıl halledeceği, başvurular ve izleyeceği yollar gibi bir çok soruya anında cevap bulacak.

Belediye web sitesi içerisinde bilgisayar monitörünün sağ alt kısımda yer alan canlı destek butona tıklayan herkes karşısında halkla ilişkiler personelini bulacak.

Haftanın belirli günlerinde randevulu görüşmelerin yanı sıra vatandaşlarla sıkça buluşup onları dinlediklerini kaydeden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşan vatandaşlarımıza anlık cevaplar veriyoruz. Bir çok vatandaşımız belediyeye gelemeden sorunlarını bize iletiyor bizde buradan çözümler üretiyoruz. Halkla ilişkiler birimimiz ve çağrı merkezimiz 24 saat esasına dayanarak çalışıyor ve halkımızla bire bir iletişim sağlıyor. Bunlara ek olarak bundan sonra mesai saatleri içerisinde vatandaşlarımıza çevrim içi destek sağlayarak daha hızlı şekilde cevap verip onları doğru şekilde yönlendireceğiz” dedi. 

selyus