Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 9 Haziran 2019

Uğur Dündar aslına rücu etti!

Sözcü gazetesinin köşe yazarı Uğur Dündar’a geziciler ile CHP’lilerden mahalle baskısı mı gördü? AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Türkiye’nin son Başkanı Binali Yıldırım, CHP’nin proje adayı İmamoğlu ile çıkacağı canlı yayın programını “Uğur Dündar yönetsin” demişti…

Önce teklifi büyük bir memnuniyetle kabul ettiğini duyuran Uğur Dündar’dan son dakika açıklaması geldi. Gezici ve CHP’ilerden mahalle baskısı gördüğü iddia edilen Dündar, aslına rücu ederek programda moderatörlük yapmayacağını duyurdu.

ÇARKÇI DÜNDAR VAZGEÇTİ!

Çark ettiğine dair sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Uğur Dündar, “Kendime ve toplumuma karşı duyduğum sorumluluğun bilinciyle, bu açık oturumda adaletin terazisini milim saptırmayacağıma ve geçmiştekilerde olduğu gibi, her iki tarafın da yayın sonrasında teşekkürleriyle karşılaşacağıma en ufak şüphem yoktur. Bunlarla birlikte… Moderatörlüğüm üzerinden her iki adaya ve demokrasimize zarar verebilecek bir takım hazırlıklar yapıldığını görüyor ve bu sebeple 50 yıldır ödünsüz bağlı kaldığım evrensel yayıncılık ilkeleri gereği moderatörlük yapmama yönünde aldığım kararı kamuoyuna saygıyla arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

selyus