Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Şubat 2016

Ümraniyeli kadınlardan sevgi dolu yardım

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları, “Sevgimizi Ördük İlmek İlmek” kampanyasında ördükleri binlerce atkı bereyi Bayırbucak Türkmenlerine gönderdiler. Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Orada zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren kardeşlerimizi bir nebze olsun ısıtabilmek için bu kampanyayı başlattık. Atkı ve bereleri örerken içine sevgimizi ve yüreğimizin sıcaklığını kattık ki oradaki kardeşlerimiz ısınsın” dedi.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları, “Sevgimizi Ördük İlmek İlmek” kampanyası ile yüreklerinin sıcaklığını ve sevgilerini de katarak ördükleri binlerce atkı bereyi Bayırbucak Türkmenlerine gönderdiler. Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin’in öncülüğünde yaklaşık bir aydır süren kampanya da kadınlar bu işi üzerlerine vazife edinerek zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren kardeşlerimizi bir nebze olsun ısıtmaya çalıştılar. Anne ve kadın duygusuyla hareket eden Ümraniye’nin yüreği sevgi dolu kadınları, ördükleri binlerce atkı ve bereyi Bayırbucak Türkmenlere ulaştırması için Ümraniye İnsani Yardım Vakfı (İHH) yetkililerine teslim ettiler.

“ÖRGÜLERE SEVGİMİZİ VE YÜREĞİMİZİN SICAKLIĞINI KATTIK”

Kampanya ile ilgili açıklama yapan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Orada zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren kardeşlerimizi bir nebze olsun ısıtabilmek için bu kampanyayı başlattık. Atkı ve bereleri örerken içine sevgimizi ve yüreğimizin sıcaklığını kattık ki oradaki kardeşlerimiz ısınsın. Ben bu kampanyada büyük gayret sarf eden kadın kolları yönetimime, mahalle kadın kolları başkanlarıma ve ekiplerine teşekkür ederim. Rabbim kardeşlerimizi zalimlerin zulmünden biran evvel kurtarsın. Huzur için bir yaşamları olsun” dedi.

selyus