Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Şubat 2024

Ümraniye’nin “Atom Karınca”sı Esengül Kara, meclis üyeliği için müracaatını yaptı

AK Parti İstanbul ve Ümraniye teşkilatlarının “Atom Karınca” lakaplı çalışkan ve fedakar ismi Esengül Kara, Ümraniye Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu.

Meclis üyeliği için AK Parti’ye müracaatını yapan Esengül Kara, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana inandığı davasına hizmet ediyor.

Türkiye’de partisine en çok üye yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül alan Kara, yetkililer meclis üyesi adayı yaptıkları takdirde Ümraniyelilere önemli hizmetleri olacağını ifade etti.

AK Parti Altınşehir Mahallesi Kadın Kolları Başkanı olduğu yıllar çalışkanlığı ve başarılarıyla ilin takdirini alan Esengül Kara, bu teşkilatçılığından dolayı en kısa sürede İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olma başarısını gösterdi.

Ümraniye’de tanınmışlık oranı çok yüksek olduğu için meclis üyesi adayı yapıldığı takdirde tek başına binlerce oyu partisine kazandıracak saygınlığı ve enerjisi olan Esengül Kara, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başımızda olduğu sürece onun yol arkadaşı olacağım ve var gücümle partime oy getirmek için son nefesime kadar mücadele edeceğim” dedi.

 

selyus