Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Eylül 2017

Ünal, Kılıçdaroğlu’nu yerden yere vurdu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP’nin başındaki zat Kemal Kılıçdaroğlu’nun dengesiz sataşmalarına istinaden bir basın açıklaması yaptı.

Ünal açıklamasında: “Kemal Kılıçdaroğlu bugün yine siyasi ve insanî nezaket sınırlarını çiğneyen açıklamalarda bulunmuştur.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye düşmanı ülkelerle elele yürüttüğü Erdoğan nefreti ve düşmanlığı hiçbir etik, hiçbir kutsal, hiçbir ahlakî değer ve gelenek tanımaz boyutlara ulaşmış, devlete ve millete ihanet noktasına varmıştır.

Kaset komplosu ile genel başkan olup, girdiği tüm seçimleri kaybeden, hayatının hiçbir döneminde bedeli ödenmiş bir başarıya sahip olmayan Kılıçdaroğlu’nun her seferinde yalancı pehlivanlar gibi meydan okuması, yalan ve iftiralar üzerinden siyasetin gündemini işgal etmesi artık sıkıcı bir hale gelmiştir.

Pazarlıkla oturduğu koltuk ve sahip olduğu meşru statü üzerinden herşeyi gayri meşru ilan etmekten, ülkemizin milli güvenlik meselelerini siyasi malzeme yapmaktan ve bu milletin seçtiği meşru Cumhurbaşkanı’na Türkiye düşmanı lobilerin ağzı ile saldırmaktan vazgeçmeyen Kılıçdaroğlu lider değildir ve Liderimizin muhatabı da değildir.

Bürokrat olduğu dönemde SSK’yı batırıp genel afla kurtulan, 15 Temmuz hain darbe girişiminde kontrollü bir şekilde kaçan, sonrasında bile devletimizin FETÖ ve PKK ile olan mücadelesinde terör örgütlerinin sözcülüğünü yapan Kılıçdaroğlu’nun bu pervasızlığının; geçmişte olduğu gibi bugün de yine kulağına fısıldanan ve “iktidara operasyon yapılacağına” yönelik vaatlerden kaynaklandığı son derece açıktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

selyus