Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Nisan 2022

Üsküdar’da yerel yönetimler şöleni

Danışma Meclisinde konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Savaşın çıkmaması için, krizin yaşanmaması için her yolu deneyen ve sürekli diplomasiyi çalıştıran bir lider var, Recep Tayyip Erdoğan” dedi. 

Üsküdar Belediyesi, düzenlediği Yerel Yönetim Şenliği ile 8. yıl programını açıkladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in 8. görev yılında İstanbul’a kazandıracağı dev projeler ve yeni yol haritası kamuoyu ile paylaşıldı. Etkinlikte konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Savaşın çıkmaması için, krizin yaşanmaması için her yolu deneyen ve sürekli diplomasiyi çalıştıran bir lider var, Recep Tayyip Erdoğan” dedi.

Üsküdar Belediyesi, Üsküdar Çavuşdere Spor Sarayı’nda düzenlenen “Yerel Yönetim Şenliği” ile 8. yıl programını açıkladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen 8. görev yılında Üsküdar’a kazandıracağı projeleri ve yeni yol haritasını açıkladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yanı sıra programa AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı. Üsküdar’ı bilim, sanat ve kültür merkezi haline dönüştüren, ilçenin geleneksel değerlerini modern yaşamın ihtiyaçlarıyla harmanlayarak Üsküdar’da dönüşümün altın anahtarını sunan Üsküdar Belediyesi’nin sürpriz projeleri de programda açıklandı. Program sonunda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Binali Yıldırım’a hediye takdiminde bulundu.

“SAVAŞIN ÇIKMAMASI İÇİN, KRİZİN YAŞANMAMASI İÇİN HER YOLU DENEYEN VE SÜREKLİ DİPLOMASİYİ ÇALIŞTIRAN BİR LİDER VAR, RECEP TAYYİP ERDOĞAN”

Programda konuşan Binali Yıldırım, “İster dışarıdan, ister içeriden ne yaparsa yapsınlar 3’lü, 5’li’, 6’lı, 8’li, 9’lu kaç ortak olursa olsun hepsi birlikte gelsin, 2023’de hak ettikleri yenilgiyi tekrardan tadacaklar. Büyük bir beklenti olduğunu gördüm. Bize günlük yaşadıkları sorunları, komşularıyla sorunlarını, gelecekle ilgili endişelerini bizimle paylaşıyorlar, bizden çözüm bekliyorlar, Türkiye’den çözüm bekliyorlar, Recep Tayyip Erdoğan’dan çözüm bekliyorlar. Görüyorsunuz Ukrayna’da ne Birleşmiş Milletler ne Avrupa ne Amerika ne Çin hiçbir şey yapamadılar. Hiçbir ciddi adım atamadılar. Orada savaşın çıkmaması için, krizin yaşanmaması için her yolu deneyen ve sürekli diplomasiyi çalıştıran bir lider var, Recep Tayyip Erdoğan.” dedi.

“ÖYLE PROJELERİMİZ VAR Kİ TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ YOK. TÜRKİYE’Yİ BIRAKIN DÜNYA’DA ÖRNEĞİ YOK”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Karada, denizde birçok proje var. Teşkilatımızın ve belediyemizin birlikteliği ve Cumhur İttifakımızın başarısı olarak durmadan, yorulmadan yapacağımız hizmetlerden sadece birkaç tanesi. Biraz önce tanıtım videosunda izlediniz öyle projelerimiz var ki mütevaziliğimizi elden bırakmayalım ama bazı gerçekleri de konuşmamız lazım. Öyle projelerimiz var ki Türkiye’de örneği yok. Türkiye’yi bırakın Dünya’da örneği yok bazı projelerimizin” dedi.

“AK PARTİ MENSUBU OLMAKTAN HAMD ETTİĞİMİZ BİR GÜNÜ DAHA YAŞADIK”

Başkan Erdem Demir, “Yerel Yönetimler Şölenimizi Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım, İl Başkan Yardımcımız Avukat Şengül Karslı, il yönetim kurulu üyelerimiz, kıymetli teşkilat mensuplarımız ve Üsküdarlı hemşerilerimizin yoğun katılımı ile büyük bir coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirdik.

Güzel bir Üsküdar akşamında, Muhteşem coşkulu bir atmosferde, AK Parti mensubu olmaktan hamd ettiğimiz bir günü daha yaşadık. Kıymetli Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve belediyemizle iftihar ettiğimiz bir gecede, AK Parti Üsküdar ailesi olarak bir aradaydık.

Başta bu gurur gecesini bizlere yaşatan kıymetli belediye başkanımıza, İl Başkan Yardımcımız Avukat Şengül Karslı’ya, Sorumlu il yönetim kurulu üyelerimiz Osman Savul ve Elif Cankan Öksüz’e, MHP İlçe Başkanımız Güngör Karali ve değerli teşkilat mensuplarımıza teşekkür etmek istiyorum.

Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.

Sayın Cumhurbaşkanımızın evinde, O’na en kuvvetli desteği vermeyi bizlere nasip etsin” diye konuştu.

selyus