Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Şubat 2018

Yavuz Yavuz, AK Parti Kadıköy teşkilatlarıyla hedeflere koşmaya hazır

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nda yapılacak olan temayül yoklamasının en güçlü isimleri arasında gösterilen Yavuzlar Vagon Şirketinin sahibi, deneyimli siyaset adamı Yavuz Yavuz’un hedefleri büyük. Kadıkö’e çok şey kazandıran başkan Av. İsa Mesih Şahin’den İlçe Başkanlık bayrağını devraldığı an Kadıköy teşkilatlarının çitasını daha yukarılara taşıyacağını ifade eden Yavuz Yavuz, bu kutlu davaya hizmet etmenin kendisi için bir onur olduğunu ifade etti.

2015 Genel Seçimleri’nde 1. Bölgeden Milletvekili aday adayı olan Yavuz Yavuz, siyasette başarı güçlü kadrolarla geleceğini belirtti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz hain darbe girişimini iliklerine kadar yaşadığını, Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın milleti sokaklara davet ettiği an, hiç tereddüt etmeden meydanlara koştuğunu söyleyen Yavuz Yavuz, “Tek Millet”, “Tek Bayrak”, “Tek Vatan”, “Tek Devlet” inancıyla gerekirse bu değerler için canını feda edeceğini özellikle ifade ediyor. Temayül için oy verecek olan yol arkadaşlarının kendisine sonuna kadar güvenebileceğini ve yeni yönetim oluşumunu da bu isimler arasından oluşturacağını söyledi.

selyus