Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, TÜRKİYE EKONOMİSİ 11 Ağustos 2021

Yazıcı, “İstanbul’un 8 organize sanayi bölgesinden 5’ine ev sahipliği yapıyoruz”

Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı, “İstanbul’un 8 sanayi bölgesinden 5’ine ev sahipliği yapmamız, önemli sanayi kuruluşlarına olduğu bir ilçede yaşamak, sanayi ve ticaretin döndüğü bir yerde, hem nüfusun hem de sanayinin ayrı kaldığı zor bir yerdeyiz.”

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, ‘Tuzla Sanayici ve İş İnsanları İstişare Toplantısı’ kapsamında Tuzlalı iş insanları ile bir araya geldi. AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısında Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati’ye İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı, İstanbul İl Başkan Yardımcıları Gıyaseddin Gergin ile Fatma Zehra Şener, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Talha Tayfur banka temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte çok sayıda iş insanı eşlik etti. Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, toplantıda iş insanlarına bilgilendirmeler yaparken iş insanları da isteklerini dile getirdi.

“SORU VE ÖNERİLERİ YERİNDE DUYMAK İSTİYORUZ”

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, ”İl teşkilatımıza, ilçe teşkilatımıza, belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Ben teşkilatta görev aldığım süre boyunca Tuzla’ya çok gittim geldim. Tuzla, İstanbul’un kalbi ve giriş kapısı. Sanayi anlamında da en önemli ilçelerimizden bir tanesi. Türkiye’de illeri ve ilçeleri ziyaret ediyoruz. İki anlayışımız var, soru ve önerileri yerinde duymak. İnşallah sorularınıza ve sorunlarınıza derman olmaya çalışacağız” dedi.

“BAKANIMIZIN TUZLA’YA OLAN MÜJDELERİNİ DİNLEYECEĞİZ”

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, “Bu güzel toplantıyı organize eden başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sizler de geldiğiniz için müteşekkiriz. Tabi, burada bakanımızı dinleyeceğiz. Bakanımızın Tuzla’ya olan müjdelerini dinleyeceğiz” dedi.

“İSTANBUL’UN 8 ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEN 5’İNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı, “İstanbul’un 8 sanayi bölgesinden 5’ine ev sahipliği yapmamız, önemli sanayi kuruluşlarına olduğu bir ilçede yaşamak, sanayi ve ticaretin döndüğü bir yerde, hem nüfusun hem de sanayinin ayrı kaldığı zor bir yerdeyiz. Ama birlikte hareket ediyoruz. İnşallah, sizlerin gayretleri ile hükümetimizin ve sayın bakanımızın çalışmaları ile hem istihdam sağlayıp hem de ekonomik katma değer ile iyi bir gelecekte inşallah hep beraber oluruz” dedi.

selyus