Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Ağustos 2021

İl Başkanı Kabaktepe, “Tuzla hem belediye hem de teşkilatıyla emin ellerde”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçede coşkulu bile şekilde karşılanan Başkan Kabaktepe, Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek belediyenin hizmet ve projeleri hakkında bilgi aldı.

Başkan Yazıcı ekibiyle birlikte ağırladığı Başkan Kabaktepe’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Kabaktepe, daha sonra AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Kabaktepe’yi ilçede, İlçe Başkanı avukat Talha Tayfur, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve ekibiyle birlikte karşıladı.

“İŞİMİZ VAKTİMİZDEN ÇOK”

‘İşimiz vaktimizden çok’ diyen İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “İstanbul’un giriş kapısı, şehrimizin en doğu yakası, güzel ilçemiz Tuzla’dayız. Gönüllere dokunan işleriyle Belediyemiz, davayı omuzlayan Teşkilatımız ile Tuzla emin ellerde.”

“TUZLAMIZDA DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZI VE PROJELERİMİZİ ANLATTIK”

Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı, “AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe bey’i belediyemizde misafir ettik. Tuzlamızda devam eden çalışmalarımızı ve yakın zamanda hayata geçireceğimiz projelerimizi anlattık, fikir alış verişinde bulunduk. Başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

“İL BAŞKANIMIZI İLÇEMİZDE AĞIRLAMANIN ONURUNU YAŞADIK”

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Avukat Talha Tayfur, “İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “İlçemizde ağırlamanın onurunu yaşadık. Heyecanımıza heyecan katan İl Başkanımızla beraber el ele gönül gönüle 2023 ve 2024 te tarih yazmaya hazırız.”

selyus