Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Aralık 2018

Zekai Öztürk, Beykoz Belediye Meclis Üyeliği için müracaatını yaptı

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları’nın sevilen ve çalışkan ismi Zekai Öztürk, Beykoz Belediye Meclis Üyeliği için AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığına giderek müracaatını yaptı. Beykoz teşkilatlarında hem çok tanınan hem de dava bilinciyle hareket eden Öztürk, “Liderimiz, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda partim için dün ne yaptıysam, bugün daha da fazlasını yapmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Zekai Öztürk, Doğma büyüme Beykozlu olduğunu ve Beykoz Belediye Meclisi Üyesi olarak doğduğu topraklara hizmet etmek istediğini sözlerine ekledi.

ZEKAİ ÖZTÜRK KİMDİR?

23 Eylül 1989 yılında İstanbul Beykoz’da doğan Zekai Öztürk, Aslen Trabzon Ofludur. Eğitim hayatını Beykoz’da tamamlayan Öztürk, Yıldız Teknik Üniversitesinde koruma amiri görevini sürdürerek uzun yıllar yöneticilik yaptı. Akabinde Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü koruma ve güvenlik danışmanlığı görevini de sürdürdü. Öztürk, 2009 yılında siyasete ilk adımını Adalet ve Kalkınma Partisi’nde başladı.

AK Parti Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi Ana Kademede görev yapan Zekai Öztürk, 2012 Ocak ayında Gümüşsuyu Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi. 2. Dönem Gençlik Kolları Başkanlığı görevini tamamladıktan sonra görevini devredip İlçe başkanlığında teşkilat birimi komisyonunda 3 ay görev yaptı. Akabinde 2015 de yapılan ilçe kongresinde Beykoz İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu olarak göreve başladı. Daha sonra olup teşkilat başkan yardımcılığı görevine getirildi. Zekai Öztürk, uzun bir süre bu görevi yaptıktan sonra Ar-ge Birimi Başkan Yardımcılığı, Seçim İşleri Birim Başkan Yardımcılığı Başkan Vekilliği, Halkla ilişkiler Biriminde Sivil Toplum Kuruluşları Sorumlu, Teşkilat Biriminde 2. Bölge Teşkilat Başkanlığı görevini yaptıktan sonra 4. Dönem ilçe kongresinde Asil Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi. Öztürk, daha sonra İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı Tanıtım Medya Birim Başkanlığına getirildi. Öztürk, ayrıca birçok STK’da görev yapmaktadır. Öztürk, Trabzon Of Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği İstanbul Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Beykoz Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Kurucu Başkanlığı, son olarak da Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

selyus