Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Ocak 2015

Ahmet Poyraz yerel gazetecileri ağırladı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle bölgede hizmet veren yerel gazetecileri misafir etti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, bölgede yayın yapan yerel gazeteleri ağırladı. Belediyede yapılan toplantıya basından sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Doğan Karakaya da iştirak etti. ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak söze başlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 6 yıllık hizmet süresince basının verdiği desteğin önemine değinerek kendilerine teşekkür etti.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Poyraz, gelen sorulara istinaden Çekmeköy’e yapılan yatırımlardan da bahsetti.

“HALK BİZDEN MEMNUN”

Yerel seçimleri geride bıraktığımız bu 9 ay sürecince halkın size bakışında ki son durum nedir, halka temas edebildiniz mi, memnuniyet çıtanızda bir yükselme oldu mu diye sorduğumuz Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bir anket yaptırmadık ama, halka birebir görüşmelerimiz çok düzenli bir şekilde sürüyor. Ağırlıklı olarak Camilerde Çekmeköylü hemşerilerimizle bir araya geliyor ve mahallelerin kanaat önderleriyle sürekli görüşüyoruz. Varsa istekleri, şikâyetleri veya memnuniyetlerini bizimle paylaşıyorlar. Onun dışında esnafımızı sürekli ziyaret ediyoruz. Geçmişte ticaretle uğraşmam hasebiyle insan psikolojisini iyi bilirim. Buradan yola çıkarak halka yaptığımız temaslardan aldığımız intiba memnuniyet çıtasını yukarılara taşıdık. Önümüzdeki süreçte devam eden projelerimizi hayata geçirerek ve hizmetlerimizi daha da ilerleterek halkımızdan gelen memnuniyetin çizgisini maksimum seviyeye çekeceğiz” diye cevap verdi.

ÇEKMEKÖY’E 15 BİN KİŞİLİK STADYUM

Projesi tamamlanan ve bu yıl içinde temeli atılacak olan Hükümet Konağı hakkında bilgi veren Başkan Poyraz, “Hükümet konağı Kent Park’ın yanında bulunan Çekmeköy Spor Kulübü’nün kullandığı alanda yükselecek. Geçici çözüm olarak spor kulübümüze tesislerimizden yararlanma imkânı sunacağız. Kalıcı çözüm olarak da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemizde yapmayı planladığı ve yakın zamanda çalışmalarına başlanması düşünülen 15 Bin kişilik stadyumun kullanıma açılması var” dedi.

Etiketler:
selyus