Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 3 Nisan 2015

Bakan Işık’tan kampanya ya destek

Üsküdar Belediyesi’nin Suriyeli çocuklar için düzenlendiği “Onları mutlu etmek çocuk oyuncağı” temalı kampanyaya destek çığ gibi büyüyerek devam ediyor.

11 Mart’ta başlayıp 15 Nisan’a kadar devam edecek olan kampanyaya toplumun her kesiminden katılım artarak devam ederken Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ‘Onları mutlu etmek’ için oyuncak kampanyasına destek oldu.
 Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’ne yerleştirilen kumbaraya ‘Onları mutlu etmek çocuk oyuncağı’ sloganını dile getirerek oyuncak atan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Suriye’deki iç savaşın gerçek mağduru olan çocukları bir an olsun sevindirebilmek için kampanyaya gönülden destek verdiklerini dile getirerek ‘çocuklar mazlum ve masum onları korumamız gerekir. Sevgiyle ve sevinerek büyürlerse iyi bir netice elde ederiz. Onları sevindirmek için bu kampanyaya destek olmalıyız” dedi. 

KUMBARALAR DOLUYOR

Üsküdar Belediyesi’nin ilçedeki meydanlara, alış-veriş merkezlerine, sitelere, derneklere, okullara yerleştirdiği ‘Oyuncak Kumbaraları’ dolmaya başladı.

Sosyal İşler ve Yardım Müdürlüğü ekipleri dolan kumbaralardaki oyuncakları depolarda muhafaza altına alarak boşaltılan kumbaraları tekrar yerlerine koyuyor.

ÜSKÜDARLI ÇOCUKLAR 23 NİSAN’DA URFA’YA GİDİYOR

Toplanan oyuncaklar 23 Nisan’da TIR’larla Urfa’ya götürülecek. Üsküdarlı bir grup öğrenci de düzenlenecek etkinlikte Urfa’ya giderek kendi elleriyle Suriyeli kardeşlerine oyuncak dağıtarak gönüllere giden yolları açacaklar.

Etiketler:
selyus