Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 1 Ocak 2020

Başkan Aydın’ın önemli konukları vardı

Beykoz Belediyesi’nin önemli misafirleri vardı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Av. Mihrimah Belma Satır, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili ve AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ile birlikte Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ı ziyaret ettiler.

Sami ve dostane bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Beykoz’la ilgili daha iyi neler yapılabilir konuşuldu. Daha sonra hep birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyonları devam eden Anadolu Kavağı ve Yuşa tepesinde incelemeler yapıldı.

BAŞKAN AYDIN KONUKLARINA ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Av. Mihrimah Belma Satır ve Vakıflar İstanbul 2. Bölge Müdürü Seniye Kalafat’ı Beykoz’da ağırladık. Güzel Beykoz’umuza olan muhabbetlerini perçinleyen bu ziyaret için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

selyus