Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Ocak 2016

Başkan Can’ın İBB’den misafirleri vardı

Başkan Hasan Can, İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı ile beraberindeki, Genel Sekreter Yardımcıları, İBB’nin bazı Daire Başkanları’nı ve müdürlerini, Ümraniye Belediye Hizmet Binası’nda ağırladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcıları, İBB’nin bazı Daire Başkanları ve müdürleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a iş ziyaretinde bulundular. Başkanlık Makamı toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Hasan Can, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nden Ümraniye’de yapılmasını talep ettikleri hizmet ve projelerle ilgili Dr. Hayri Baraçlı ve ekibine bir sunum yaptı.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Baraçlı’da, sunumdaki talepleri not alarak en kısa sürede İBB tarafından bu hizmetlerin yapılmasını sağlamak üzere gayret sarf edeceklerini ifade etti.

Toplantının ardından Başkan Hasan Can, konuklarına Meclis Salonu, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Çözüm Merkezi, İstihdam Merkezi, Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, Çağrı Merkezi, Arşiv ve Çiğdem Restoran’ı gezdirerek, birimlerin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Hasan Can, konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, Genel Sekreter Dr. Hayri Baraçlı’ya Meslek Edindirme Kursu Öğretmenleri tarafından yapılan yaldız işlemeli “zemzem takımı” ve heyetine de yaldız işlemeli cam tabak takdim etti. Genel  Sekreter  Baraçlı da, Başkan Hasan Can’ın konukseverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür etti. Gerçekleşen görüşmede belediye başkan yardımcıları ve bazı birim müdürleri de hazır bulundu.

selyus