Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Aralık 2016

Başkan Can’ın ziyaretçi yoğunluğu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, hafta içi her gün ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, hafta içi her gün ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Büyük ve başarılı bir ilçe olmanın getirdiği sorumlulukların bilinciyle hareket eden Başkan Can, kendisinin de eğitimci olması hasebiyle özellikle öğrenci ziyaretlerinde ayrı bir mutlu oluyor. Başkan Can’ı iki gün içinde Tenzile Erdoğan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Uluslararası Fatıma Derneği, İyilik Rahmet Okulu, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Yılancı, Albayrak Medya Grubu ziyaret etti.  

Tenzile Erdoğan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nden Başkan Can’a ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Tenzile Erdoğan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerini makamında ağırladı.

Ziyarete, Tenzile Erdoğan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nden öğretmenler, öğrenciler ve AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Salih Özden’de hazır bulundu.

Gençlerle sık sık bir araya gelen Başkan Hasan Can, Tenzile Erdoğan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nden bir grup öğrenciyi makamında ağırladı. Başkan Hasan Can, Tenzile Erdoğan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Uluslararası Fatıma Derneği Başkan Can’ı ziyaret etti

Uluslararası Fatıma Derneği Başkanı Kevser Şamlı ve Yönetim Kurulu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette yeni kurulan Uluslararası Fatıma Derneğinin Başkanı Kevser Şamlı, Yönetim Kurulu Üyeleri İffet Polat, Nurten Erkmen, Belediye Başkan Yardımcısı ve ayrıca kurul üyesi Türkân Öztürk hazır bulundular.

Uluslararası Fatıma Derneğinin Başkanı Kevser Şamlı, dernek faaliyetleri hakkında Başkan Hasan Can’a bilgilendirme yaptı ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Hasan Can ise Uluslararası Fatıma derneğinin hayırlara vesile olmasını ve yapılacak olan çalışmalar için başarılar diledi.

İyilik Rahmet Okulu, Başkan Hasan Can’ı ziyaret etti

İyilik Rahmet Okulu Yönetici Muhammed Yasin Fellah, Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İyilik Rahmet Okulu Yöneticisi Muhammed Yasin Fellah, okul idarecileri, öğrenciler ve Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir hazır bulundu.

İyilik Rahmet Okulu Yöneticisi Muhammed Yasin Fellah, Başkan Hasan Can’a öğretim merkezlerine yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçede mevcut bulunan 4 geçici öğretim merkezinde eğitim alan öğrencilere ve okullarına destek olduklarını ve bu okullara kira, ulaşım, kırtasiye, temizlik malzemeleri ve tadilatları konularında desteklerini yineledi.

Başkan Hasan Can, ziyaret sonunda okul yöneticilerine ve öğrencilere hediye takdim etti.

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Yılancı, Başkan Can’ı ziyaret etti

Giresun Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Giresun Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Giresun Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı Mehmet Şimşek ve ekibi ile Ümraniye Giresunlular Dernek Başkan Yardımcısı Orhan Koç, Başkan Hasan Can’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Hasan Can, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlere teşekkür etti.

Albayrak Medya Grubu Başkan Can’ı ziyaret etti

Albayrak Medya Grubuna bağlı Birlikte Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Teoman Ezici ve Kurumsal Satış Müdürü Tahsin Yerli Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Albayrak Medya Grubuna bağlı Birlikte Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Teoman Ezici ve Kurumsal Satış Müdürü Tahsin Yerli, Başkan Hasan Can’a misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise nazik ziyaretlerinden ötürü Genel Müdür Teoman Ezici ve Kurumsal Satış Müdürü Tahsin Yerli’ ye teşekkür etti.

 

 

selyus