Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ, YEREL YÖNETİMLER 29 Ocak 2020

Başkan Döğücü, İş İnsanları ile buluştu

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ 

İş İnsanlarına bir konuşma yapan Başkan Döğücü, “İlçemizde oluşturduğunuz iş hacmi ile bir çok vatandaşımıza iş imkanı sağlıyorsunuz. Bu bizim için çok önemli. İlçemiz için çok önemli. İstanbul için çok önemli. Ülkemiz için çok önemli. Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın.”

Sancaktepe Belediyesi, İş İnsanları buluşması gerçekleştirdi. Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi ve Nikah Salonu’nda gerçekleşen programa Sancaktepe Beldiye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’de katılarak İş İnsanlarına bir konuşma gerçekleştirdi.

Yardım için İdlib’e bizzat giderek orada yaşamı gözleriyle gördüğünü ifade eden Başkan Döğücü, Suriyeli kardeşlerimizin yaşadığı dramdan bahsetti. Başkan Döğücü, ayrıca Elazığ depreminin acısını ülke olarak hep birlikte yaşadıklarını dile getirerek depremde şehit olan vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi. Ayrıca depremzedelere de geçmiş olsun dileklerini iletti.

“SANCAKTEPEMİZE ÇOK BÜYÜK DEĞERLER KATTIĞINIZI ÖZELLİKLE BELİRTMEK İSTİYORUM”

Sancaktepe Beldiye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, daha sonra konuyu İş İnsanlarına getirerek konuşmasına devam etti.

Başkan Döğücü, “Önceleri İşadamı diye adlandırılıyordu ancak son yıllarda İşkadınları da çoğalınca bu işin bir orta yolu bulundu ve İş İnsanı kavramı kullanılmaya başlandığını belirten Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Bu düşünceden yola çıkarak siz İş İnsanlarının Sancaktepemize çok büyük değerler kattığınızı özellikle belirtmek istiyorum. Allah sizlerden razı olsun. İlçemizde oluşturduğunuz iş hacmi ile bir çok vatandaşımıza iş imkanı sağlıyorsunuz. Bu bizim için çok önemli. İlçemiz için çok önemli. İstanbul için çok önemli. Ülkemiz için çok önemli. Öte yandan kent ekonomimize kattığınız değerlerle emek sarf ediyorsunuz. Rabbim hiç birinizin ve hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın” dedi.

NOT: Kaynak gösterilmeden haberimizi kullananlar hakkında yasal haklarımızı kullanacağız. 

selyus