Başkan Poyraz, “Alnımız ak, başımız dik”

Başkan Poyraz, “Alnımız ak, başımız dik”

Çekmeköy’e kazandırılan parkların açılışında bir konuşma yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Tarlada izimiz, harmanda yüzümüz var. Bu yüzden alnımız ak, başımız dik olarak karşınıza çıkıyoruz. Sizlerin duası ile daha da güzel işler yapacağız,”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan parkların açılışını yaptı. Hüseyinli, Sırapınar, Ekşioğlu ve aydınlar Mahalleleri’nde yapılan parklar, törenle kullanıma açıldı.

Mahalle halkı ve çocuklarla birlikte açılışı gerçekleştiren Başkan Poyraz, parkların futbol sahalarında top oynadı.

“TARLADA İZİMİZ, HARMANDA YÜZÜMÜZ VAR”

Parkların açılışını yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ”Bizler bu yatırımları buraya yaptık ve bugün asıl sahipleri olan sizlere emanet ediyoruz. Bundan sonra koruması sizden,” dedi.  Çekmeköy’e yapılan yatırımlardan bahseden Başkan Poyraz,  “Mahalle ziyaretlerimizde ev toplantılarımızda sizler bizden talep ediyorsunuz, biz de gerçekleştiriyoruz.  Tarlada izimiz, harmanda yüzümüz var. Bu yüzden alnımız ak, başımız dik olarak karşınıza çıkıyoruz. Sizlerin duası ile daha da güzel işler yapacağız,” dedi.

Alanda bulunan işçilere de teşekkür eden Başkan Poyraz, ”Bu gururun arkasında sizler varsınız, bu şehre taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun,” dedi.

FATMA TALİP KAHRAMAN CAMİSİ’NİN TEMELİ ATILDI

Ekşioğlu Mahallesi’nde riskli yapı gurubuna girdiği için yıkılan caminin yerine yapılacak Fatma Talip Kahraman Camisi’nin temeli atıldı. 

 

 

Etiketler:
selyus