Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 13 Haziran 2015

Belediye başkanları buluştu

Anadolu Yakası Belediye Başkanları’nın her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri koordinasyon toplantılarının Haziran ayı buluşması, Sultanbeyli İlçesi’nde gerçekleşti.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Birim Başkanı Ahmet Cin başkanlığında her ay düzenli olarak yapılan ilçe belediye başkanları koordinasyon toplantılarının bu ayki buluşması Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in evsahipliğinde gerçekleşti. Seçim sonrası biraraya gelen belediye başkanlarının üzgün oldukları görüldü. Anadolu Yakası’ndaki bütün ilçelerde oy kaybının altında yatan gerçekleri masaya yatıran belediye başkanlarının tecrübeleriyle bu işin üstesinden gelecek güce sahip olduklarını unutmamak lazım. İlçelerin yerel hizmet ve projelerinin yanında genel siyasetteki durumlarla ilgili ortak görüşlerin gündeme geldiği toplantının çok verimli geçtiği ifade edildi.  

AK Parti İstanbul İl Yürütme Kurulu Üyesi Ahmet Cin’in başkanlığını yaptığı toplantıya: alfabetik sırasıyla Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Dr. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Habil Yazıcı katıldı.  

Etiketler:
selyus