Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 26 Ocak 2016

Beykoz Belediyesi’nin hedefleri büyük

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yılsonu değerlendirme toplantısı düzenledi. Bu toplantıda bir konuşma yapan Başkan Çelikbilek konuşmasında; “Hizmet dolu, emek dolu, alın teri dolu ve alnımızın akıyla geçirdiğimiz bir hizmet yılını daha ardımızda bıraktık. Gayretleri ve çalışmaları için tüm ekibime teşekkür ediyorum. Bu yıl da kendimizi aşarak hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yılsonu değerlendirme toplantısını Kavacık Limak Otel’de gerçekleştirdi. 2015 yılının kapsamlı bir değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri belirlendi. 

Toplantıya Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Belediye Başkan Yardımcıları, Müdürler, Meclis üyeleri, Başkan danışmanları, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu, Muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

20 birim müdürünün tek tek söz alarak hazırladıkları sunumlar eşliğinde faaliyetlerini aktardıkları toplantıda bir yıllık çalışmalar masaya yatırıldı, tamamlanan çalışmaların değerlendirmesi yapıldı, gelecek hedefleri anlatıldı.  

Önceki yıllarda iki günlük oturumlar halinde yapılan sunumlar bu yıl tek günde toplandı. Her müdürlük kendisine ayrılan süre zarfında gerçekleştirdiği sunumlarda 2015 çalışmaları ve 2016 hedeflerini ortaya koydu.

Sunumlar sırasında Belediye Meclis Başkanvekili Manolya Demirören Tekin’e doğumgünü dolayısıyla bir sürpriz yapıldı. Manolya Demirören Tekin, kendisi için hazırlanan pasta için Başkan Çelikbilek başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Müdürlük sunumlarının ardından söz alan katılımcıların soruları yanıtlandı. Toplantı sonunda kapanış konuşmasını yapan Başkan Yücel Çelikbilek, önemli açıklamalarda bulundu. 

BAŞKAN ÇELİKBİLEK, “SOSYAL KONUTLAR İNŞA EDECEĞİZ”

Başkan Çelikbilek konuşmasında; “Hizmet dolu, emek dolu, alın teri dolu ve alnımızın akıyla geçirdiğimiz bir hizmet yılını daha ardımızda bıraktık. Gayretleri ve çalışmaları için tüm ekibime teşekkür ediyorum. Bu yıl da kendimizi aşarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Örneğin KİPTAŞ ve Beşevler kentsel dönüşüm projelerini hayata geçireceğiz. Beykoz Arena ile ilgili sıkıntıları gidermeye çalışıyoruz, inşallah yakın zamanda Gençlik ve Spor Müdürlüğü yeniden ihaleye çıkacak. Tapularında 90 günlük süreyi değerlendiremeyenler var. Benim de çok yakından tanıdığım dostlarım var içlerinde. Ben bu konuda yasaların dışına çıkmayacağım. Ancak çok fakirse vatandaşımız, o kişiler için Sosyal Konut Projesi düşünüyorum. ‘Ben sosyal konutta oturmam!’ derlerse, o zaman yeniden ihaleye çıkacak ve yerlerini öyle alacaklar. Sabahın erken saatlerinden akşama kadar sunumu takip eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu projeleri gerçekleştiren tüm arkadaşlarımızı da kutluyorum. Malumunuz, rahatsızlığım dolayısıyla çok yakından takip etme fırsatım olmadı, ancak bugün izlerken gururlandım. Gerçekten de arkadaşlarımız çok büyük emekler vermişler. 2016’da daha iyisini yapacağız. 2016 yılında yapacaklarımız, 2015’in de üzerine çıkmalı. Biz Belediye olarak 2015 yılında yaptıklarımızın en az yüzde 50 üzerine çıkmalıyız. Azim, inanç, özveri ve kararlılığımızla bunları gerçekleştireceğiz.” dedi.

2016’DA NİKÂH SARAYI, HİZMET BİNASI VE KÜLTÜR MERKEZİ GELİYOR

2015 yılında hedeflenenin üstünde bir çalışma sergilediklerini belirten Başkan Çelikbilek, “2016 yılı daha yoğun geçecek. Hizmet hedeflerimizi tamamlayacak iyi bir kadromuz var, hepsi Beykoz’a değer katmak için çalışıyor. Bütün ekibimiz gayretli, emek veriyor. Yılsonu toplantısı vesilesiyle çalışmaları kapsamlı şekilde değerlendirme fırsatı bulduk, verimli 2 gün geçirdik. Yeni yılda özel proje alanları, kentsel dönüşüm ve 2/B çalışmalarının netlik kazanacak. İlçenin yeni bir kültür merkezi, nikâh sarayı ve belediye hizmet binasına kavuşacak.” diye konuştu.

selyus